Antena Meniu Search
x

"Sunteți mama și tatăl lui? Este mort". Un tânăr din UK a aflat că fratele lui mai mic a fost ucis, după ce a primit o notificare pe telefon

Caz șocant în Londra. Un tânăr de 20 de ani a aflat că fratele său în vârstă de 17 ani a fost ucis în  mijlocul străzii, după ce a primit o notificare de la camerele de supraveghere din locuință. Poliția venise la ușa casei lor ca să-i anunțe pe părinți de vestea tragică. 

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 09:22

Un tânăr din UK a aflat că fratele lui mai mic a fost ucis, după ce a primit o notificare pe telefon
Un tânăr din UK a aflat că fratele lui mai mic a fost ucis, după ce a primit o notificare pe telefon - Shutterstock

Ilyas Habibi, în vârstă de 17 ani, a fost înjunghiat mortal în drum spre casă, când se întorcea de la facultate în Sutton High Street, în jurul orei 19:00, pe 5 decembrie. El a fost atacat imediat după ce a părăsit Gara Sutton, în sudul Londrei, și a fost declarat mort la fața locului. 

Fratele său, Habibi, a spus că a devenit suspicios, după ce fratele său nu a mai venit la el, asta pentru că obișnuia să-l viziteze la locul de muncă, după ce termina cursurile. Și părinții au devenit îngrijorați când și-ai dat seama că telefonul lui Ilyas era oprit. Au așteptat aproximativ 30 de minute înainte de a alerta poliția, potrivit Mirror.

A aflat că i-a murit fratele, dintr-o notificare primită pe telefon

Apoi, Habibi a observat o notificare pe telefon care venea de la camera amplasată pe ușa locuinței lor. Bărbatul a crezut inițial că fratele său a ajuns acasă, însă ce a văzut l-a făcut să-și dea seama că ceva rău s-a întâmplat. 

Pe acelaşi subiect

„Am văzut doi ofițeri stând afară, iar tatăl meu a răspuns la ușă, iar ofițerii au spus: „Sunteți mama și tatăl lui Ilyas?” Ei au spus: Da. Iar ofițerii au răspuns: „Ilyas a fost înjunghiat și este mort”, a povestit cu durere Habibi.

Era la muncă atunci când a aflat nenorocirea. A început să urle de disperare, apoi a leșinat. Unul dintre colegii lui l-a lăsat apoi acasă, unde și-a găsit părinții țipând. Tânărul de 20 de ani a explicat că momentul l-a „traumatizat” și îl va bântui pentru totdeauna.

"Sper doar să se facă dreptate pentru fratele meu. Chiar o fac", a spus Habibi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Sunteți mama și tatăl lui? Este mort". Un tânăr din UK a aflat că fratele lui mai mic a fost ucis, după ce a primit o notificare pe telefon