Antena Meniu Search
x

Suspectul în cazul masacrului din Texas, prins după 4 zile. Cinci oameni, între care un băiețel de 8 ani, au fost împușcați în cap

Bărbatul suspectat că a omorât cinci persoane în miez de noapte, într-o casă din Texas, a fost prins. Criminalul a fost găsit de autorităţi la patru zile de la masacru. Cea mai mică victimă, un băieţel de 8 ani.

de Redactia Observator

la 03.05.2023, 09:04

Poliția a capturat marți un bărbat suspectat că a împușcat mortal cinci persoane în Texas, informează Reuters. Potrivit autorităților, suspectul a ucis vineri cu o pușcă cinci persoane, inclusiv un băiat de 8 ani, în Cleveland, Texas. Cele mai multe dintre victime au fost împușcate în cap. Toate erau din Honduras.

Cinci persoane, printre care un copil de 8 ani, ucise într-un schimb de focuri în Texas

Suspectul fusese identificat ca fiind Francisco Oropesa, în vârstă de 38 de ani, un cetățean mexican despre care oficialii din domeniul imigrației au declarat că a fost expulzat din Statele Unite de patru ori din 2009, relatează Mediafax. Șeriful comitatului San Jacinto, Greg Capers, a declarat reporterilor că prinderea suspectului s-a făcut în urma unui pont primit de la o persoană neidentificată.

"Este în spatele gratiilor și își va trăi viața în spatele gratiilor pentru că i-a ucis pe cei cinci", a declarat Capers, adăugând că Oropesa va fi reținut pentru cinci capete de acuzare pentru crimă.

Motivul este halucinant - oamenii îl rugaseră pe bărbat să nu mai tragă cu arma în curte pentru că aveau un copil mic care nu putea să adoarmă din cauza zgomotelor. În acel moment, atacatorul, deranjat de comentariile vecinilor, a intrat în casa lor şi a început să-i împuşte.

Împușcăturile au avut loc într-o singură casă, patru victime fiind declarate moarte la fața locului, iar a cincea a fost declarată decedată după ce a fost transportată la spital. Cel mai tânăr dintre cei uciși avea 8 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Suspectul în cazul masacrului din Texas, prins după 4 zile. Cinci oameni, între care un băiețel de 8 ani, au fost împușcați în cap