Antena Meniu Search
x

Sute de oameni au călătorit cu metroul fără să poarte pantaloni, în Londra. Motivul hilar din spatele gestului

Sute de oameni s-au urcat în metroul din Londra fără să poarte pantaloni, stârnind nedumerire și hohote de râs din partea celorlalți călători. 

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 14:50

Mulți călători au fost văzuți urcându-se în metrou fără pantaloni pe ei. Cu toate acestea, există un motiv hilar pentru care sute de londobezi au făcut asta. 8 ianuarie este „Ziua fără pantaloni” și anul acesta este prima dată când entuziaștii au putut participa la acest eveniment, după pandemia de Covid, relatează Mirror.

8 ianuarie este „Ziua fără pantaloni”, în Londra

Tot ceea ce trebuie să facă cei ce vor să participe la eveniment este să călătorească fără pantaloni pe ei. Scopul acestei zile este de a face oamenii să râdă. Ideea vine de la New York, unde oamenii au început evenimentul „Fără pantaloni la metrou”,  în 2002.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Nu există nimic altceva în afară de dorința de a-i face pe alții să râdă și să zâmbească”, au spus fondatorii evenimentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Sute de oameni au călătorit cu metroul fără să poarte pantaloni, în Londra. Motivul hilar din spatele gestului