Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Tânăr de 24 de ani, acuzat că și-a ucis cei trei frați, în Dublin. Reacţia bărbatului când judecătorul l-a pus să explice fapta

Un bărbat de 24 de ani a fost arestat sub acuzația că și-a ucis cei doi frați gemeni de 8 ani și pe sora sa, în vârstă de doar 18 ani.

de Maria Dogaru

la 06.09.2022 , 16:16

Andy Cash, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat duminică seară și a fost acuzat de uciderea fraților săi gemeni, în vârstă de opt ani, Chelsea și Christy Crawley, și a surorii Lisa Cash, în vârstă de 18 ani, relatează Mirror.

Tânărul de 24 de ani a apărut luni, 5 septembrie, în timpul unei audieri la Tribunalul Penal Central din Dublin. Inculpatul a rămas tăcut în timpul audierii care a fost luată de judecătorul Patricia McNamara, relatează BelfastLive.

Bărbatul nu a comentat în urma acuzațiilor aduse de instanță

Articolul continuă după reclamă

Andy s-a ridicat pentru scurt timp pentru a-și recunoaște prezența când a fost rugat de judecător. Andy nu a adus niciun comentariu în momentul în care a fost cauzat de crimele odioase pe care le-a comis.

Avocat al tânărului a cerut ca acestuia să i se acorde asistență juridică. El a mai declarat că va solicita o evaluare psihologică pentru clientul său. Andy Cash a fost arestat preventiv, deoarece cererea de cauțiune pentru o acuzație de omor nu poate fi admisă decât de Înalta Curte.

Fratele de 14 ani al victimelor a fost transportat la spital cu răni grave, dar care nu pun viața în pericol după incident. Mama lor, o femeie în vârstă de 40 de ani, a fost externată duminică din spital și este îngrijită de familia ei.

Maria Dogaru Like
Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Mapamond » Tânăr de 24 de ani, acuzat că și-a ucis cei trei frați, în Dublin. Reacţia bărbatului când judecătorul l-a pus să explice fapta