Antena Meniu Search
x

Galerie foto Tânăr din UK, răspus de o boală necruțătoare fără simptome chiar înainte de nunta sa: "Inima lui a încetat să mai bată"

Jono Stead, în vârstă de 27 de ani, din Driffield, Marea Britanie, și-a pierdut viața pe 14 decembrie 2022, din cauza unei afecțiuni cardiace nediagnosticate. Familia și prietenii săi spun că bărbatul părea sănătos, chiar și în ziua în care a avut tragedia, transmite The Sun.

de Adrian Popovici

la 24.11.2023, 17:10

Tânărul avea o viață activă, își deschisese recent propria afacere și urma să se căsătorească chiar înainte de tragedie. Părinții săi, Dave și Karen, și sora sa, Becky, îi spun acum povestea pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la afecțiunile cardiace care rămân nediagnosticate.

"Jono a părut întotdeauna atât de în formă și de sănătos și nimic nu a părut diferit în acea zi. Vorbise cu mama lui după-amiaza și la final i-a spus că vrea să doarmă câteva ore", le-a spus tatăl îndurerat familiei.

"În mod tragic, doar 45 de minute mai târziu, inima lui, brusc și fără niciun avertisment, a încetat să mai bată.  Suntem atât de binecuvântați că am avut un fiu și un frate atât de minunat pentru Bex și suntem mândri de tot ceea ce a realizat în doar 27 de ani", a mai adăugat Dave Stead.

Ce l-a răpus pe tânărul de doar 27 de ani?

Pe acelaşi subiect

Jono a murit din cauza cardiomiopatiei hipertrofice, care afectează aproximativ una din 500 de persoane, potrivit British Heart Foundation. Aceasta face ca peretele muscular al inimii să se îngroașe, făcându-l mai rigid și mai puțin capabil să pompeze sângele în tot corpul.

Afecțiunea are puține simptome vizibile și mulți oameni trăiesc fără ca aceasta să le afecteze viața. Cu toate acestea, poate provoca dureri în piept, amețeală, leșin, palpitații și probleme de respirație.

Jono a părut întotdeauna în formă și sănătos, ca și în ziua în care a murit în mod tragic. A vorbit cu mama sa după-amiaza și i-a spus că se duce să recupereze câteva ore de somn. Inima sa a încetat să mai bată 45 de minute mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Tânăr din UK, răspus de o boală necruțătoare fără simptome chiar înainte de nunta sa: "Inima lui a încetat să mai bată"