Antena Meniu Search
x

Tânăr tată, deconectat de la aparate: aşezat pe pieptul său, fiul de doar un an i-a ascultat inima încetând să mai bată. Englezul fusese înjunghiat

Un copilaş în vârstă de doar 12 luni a luat parte la un moment dureros, pe care din fericire nu şi-l va aminti peste ani. Micuţul a stat pe pieptul tatălui său, oferindu-i cea din urmă îmbrăţişare în timp ce bărbatul era deconectat de la aparate. Tânărul de 23 de ani a murit sub ochii familiei devastate, după ce a fost înjunghiat în plină stradă. 

de Redactia Observator

la 09.04.2022, 17:14

Tânăr tată, deconectat de la aparate
Tânăr tată, deconectat de la aparate - Familia victimei, via Mirror

Un atac fulgerător, urmat de o tăcere sumbră. Totul s-a făcut negru pentru Tom Lewis, un tânăr de 23 de ani din Marea Britanie, înjunghiat pe stradă de doi agresori. Negru e şi doliul purtat de familia sa, care a asistat la momentul cumplit în care bărbatul, proaspăt tătic, a fost deconectat de la aparate. Medicii nu mai puteau face nimic pentru a-i salva viaţa, deşi încercaseră inclusiv să-i amputeze piciorul rănit. 

Ucigaşii săi au scăpat fără acuzaţii

Autorii atacului, William Ferreira (25 de ani) şi Jack Dida (20 de ani), au fost absolviţi de orice vină, relatează Mirror. Instanţa de judecată i-a declarat nevinovaţi, iar verdictul i-a dezamăgit cumplit pe membrii familiei victimei.

Familia victimei are inima zdrobită

Pe acelaşi subiect

Mama lui Tom, Sharon, povesteşte că vizitează regulat locul unde fiul ei şi-a pierdut orice şansă la un viitor luminos. De pe peretele casei sale, băiatul îi mai zâmbeşte doar din fotografii. "Nu mă pot gândi decât la cum zace el, în pământ, cu un singur picior", spune femeia.

Tom era cunoscut pentru dragostea sa neţărmuită faţă de animale. Acesta visa să se mute în Liverpool, pentru a-şi continua studiile şi a reuşi, astfel, să ajute cât mai multe animale. Sora lui, Neneh, îşi aminteşte de glumele şi farsele amuzante cu care Tom îi însenina şi cea mai înnegurată zi. "Nu mai exista altul ca el. Era cel mai bun frate pe care mi l-aş fi putut dori şi un unchi şi tată minunat", suspină ea.

Fiul bărbatului i-a dat o ultimă îmbrăţişare

După două zile în care au sperat la un miracol, rudele bărbatului au asistat la momentul în care acesta a fost deconectat de la aparatele care îl ţineau în viaţă. Fiul său în vârstă de doar un an, Thomas, a stat rezemat de pieptul tatălui în momentul în care pulsul i-a încetat pe veci. Acum, micuţul le aminteşte tuturor de tânărul care a murit timpuriu, în cumplitul atac: "Thomas e nevoit să trăiască fără tată. Nu e drept că nu-l va cunoaşte niciodată, nici măcar din amintiri".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Tânăr tată, deconectat de la aparate: aşezat pe pieptul său, fiul de doar un an i-a ascultat inima încetând să mai bată. Englezul fusese înjunghiat