Antena Meniu Search
x

Foto Tânără, aspru criticată după ce s-a fotografiat în ipostaze indecente lângă sicriul tatălui, la înmormântare

O tânără a fost aspru criticată de oameni în mediul online, după ce a postat pe reţelele de socializare mai multe fotografii în care apărea în ipostaze nepotrivite, la înmormânarea tatălui ei.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 25.10.2021, 17:46

Tânăra a fost considerată „lipsită de respect”, după ce şi-a postat un selfie sexy, într-un moment extrem de nepotrivit. În mod bizar, femeia a ales să se aşeze inclusiv lângă sicriul deschis al tatălui ei, stârnind şi mai multă indignare printre internauţi.

Îmbrăcată într-o rochie neagră, decupată, cu tocuri fără bretele, aceasta stă aşezată în faţa sicriului, ridicând un picior pentru a-şi evidenţia formele, în ciuda faptului că pe fundal se află trupul neînsufleţit al celui care i-a fost tată.

„Influenceriţa” a postat fotografia pe Instagram, însă reacţiile nu au fost deloc aşa cum se aştepta şi cum spera ea să fie. Internauţii au rugat-o imediat să şteargă postarea şi să îşi ceară scuze din respect pentru familia ei, relatează The Sun.

Reacţiile oamenilor denotă dezgust şi indignare

Pe acelaşi subiect

Poza a fost ulterior distribuită pe Reddit, unde i-a lăsat dezgustaţi pe utilizatori, aceştia împărtăşindu-şi indignarea în comentarii.

„Sfinte Dumnezeule, este incredibil cât poate fi de nerespectuoasă!”

„Ce educaţie şi câtă indolenţă să postezi aşa ceva şi să te fotografiezi aşa lângă coşciug!”

„Este înfiorător”

„Este extrem de trist și sper că cineva a țipat la ea pentru asta”, au fost doar câteva dintre comentariile oamenilor , menţionând că educaţia din partea părinţilor uneori poate fi degeaba, dacă la final respectul şi ceea ce transmiţi familiei este infim.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Tânără, aspru criticată după ce s-a fotografiat în ipostaze indecente lângă sicriul tatălui, la înmormântare