Antena Meniu Search
x
LIVE

O sportivă a fost aruncată de pe cal, în timpul unei competiţii ecvestre, în Australia. Tânăra de 27 de ani este în stare critică

O cunoscută călăreaţă australiană, Jamie Kah, în vârstă de 27 de ani, a suferit leziuni grave sâmbătă, la cursa “Sires Produce Stakes’’ din Flemington, Melbourne. Aceasta a fost trântită la pământ de către calul ei, numit Flyball, potrivit Daily Star. 

De Redactia Observator la 14.03.2023, 16:17

Nu doar ea a avut de suferit, ci şi un alt participant, Craig Williams, în vârstă de 45 de ani. Calul său, numit Dubeneko, a căzut pe gazon, provocându-i stăpânului său răni serioase.

Doi dintre cei mai mari călăreţi din Australia, în stare gravă la spital

Pe acelaşi subiect

După incidentul neaşteptat, în care cei doi au fost aruncaţi unul peste celălalt în timpul unei competiţii ecvestre, caii s-au ridicat imediat, dar călăreţii au fost transportaţi de urgenţă la spitalul “Royal Melbourne’’.

Kah a suferit o comoţie severă, dar i-au fost îndepărtate leziunile cerebrale, potrivit Racenet. Rămâne însă sub atenta observaţie a doctorilor. 

Craig Williams: Îmi amintesc căzătura perfect’’

Williams a rămas conştient şi putea să vorbească atunci când a venit echipajul medical. S-a ales cu două coaste zdrobite, clavicula ruptă și un deget fracturat.

Într-o postare de pe o reţea de socializare, în care apărea pe patul de spital, a comentat că fiecare mesaj încurajator pe care îl primeşte este totodată adresat lui Jamie. În plus, a adăugat şi că sportul acesta este unul periculos şi din păcate aceaste incidente nu sunt izolate.

„În situaţia de faţă, câştigătorii nu sunt importanţi, atâta timp cât toată lumea este bine”, a conchis acesta.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » O sportivă a fost aruncată de pe cal, în timpul unei competiţii ecvestre, în Australia. Tânăra de 27 de ani este în stare critică