Antena Meniu Search
x

O sportivă a fost aruncată de pe cal, în timpul unei competiţii ecvestre, în Australia. Tânăra de 27 de ani este în stare critică

O cunoscută călăreaţă australiană, Jamie Kah, în vârstă de 27 de ani, a suferit leziuni grave sâmbătă, la cursa “Sires Produce Stakes’’ din Flemington, Melbourne. Aceasta a fost trântită la pământ de către calul ei, numit Flyball, potrivit Daily Star. 

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 16:17

Nu doar ea a avut de suferit, ci şi un alt participant, Craig Williams, în vârstă de 45 de ani. Calul său, numit Dubeneko, a căzut pe gazon, provocându-i stăpânului său răni serioase.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Doi dintre cei mai mari călăreţi din Australia, în stare gravă la spital

După incidentul neaşteptat, în care cei doi au fost aruncaţi unul peste celălalt în timpul unei competiţii ecvestre, caii s-au ridicat imediat, dar călăreţii au fost transportaţi de urgenţă la spitalul “Royal Melbourne’’.

Pe acelaşi subiect

Kah a suferit o comoţie severă, dar i-au fost îndepărtate leziunile cerebrale, potrivit Racenet. Rămâne însă sub atenta observaţie a doctorilor. 

Craig Williams: Îmi amintesc căzătura perfect’’

Williams a rămas conştient şi putea să vorbească atunci când a venit echipajul medical. S-a ales cu două coaste zdrobite, clavicula ruptă și un deget fracturat.

Într-o postare de pe o reţea de socializare, în care apărea pe patul de spital, a comentat că fiecare mesaj încurajator pe care îl primeşte este totodată adresat lui Jamie. În plus, a adăugat şi că sportul acesta este unul periculos şi din păcate aceaste incidente nu sunt izolate.

„În situaţia de faţă, câştigătorii nu sunt importanţi, atâta timp cât toată lumea este bine”, a conchis acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » O sportivă a fost aruncată de pe cal, în timpul unei competiţii ecvestre, în Australia. Tânăra de 27 de ani este în stare critică