Antena Meniu Search
x

Video Ce activități pot face turiștii care își petrec vacanțele de Crăciun la Brașov. Au dat uitării schiurile şi placa

Temperaturile ridicate topesc stratul şi aşa modest de zăpadă artificială de pe pârtii, dar nu şi distracţia. Chiar dacă tunurile luptă cu greu să întreţină atmosfera de iarnă la munte, câţiva turişti au dat uitării schiurile şi placa. Plimbările la pas pe traseele montane, câteva ore de echitaţie sau o sesiune de bowling par mult mai atractive pentru a petrece timpul liber.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 26.12.2022, 15:12

Vezi și

Turiștii au profitat de zilele însorite și au ales să se plimbe de-a lungul lacului Noua, o zănă de agrement de la care pleacă unele dintre cele mai frumoase trasee către Masiviul Postăvarul. 

Chiar dacă nu a fost suficientă zăpadă pe pârtii, turiștii pot alege alte activități, precum plimbările la pas în Masivul Postăvarul, zona Dâmbu Morii sau Cabana Piatra Mare. Temperatura este de cinci grade Celsius, numai bună plimbările pe jos, în aer liber. 

Pentru cei care preferă alte modalități de petrecere a timpului liber, în Poaiana Brașov există un centru de agrement cu o suprafață de 5000 de metri pătrați, la interior, o capacitate de 8 poste de bowling, mese de biliard și inclusiv o sală de escaladă, de structură artificială. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Travel » Ce activități pot face turiștii care își petrec vacanțele de Crăciun la Brașov. Au dat uitării schiurile şi placa