Antena Meniu Search
x

Tânără de 21 de ani, omorâtă de propriul prieten, în SUA. S-a enervat după ce ea l-a învins la un meci de baschet: "Au mâncat la aceeaşi masă, iar el a ucis-o"

O tânără de 21 de a fost împușcată de amicul ei, după ce aceasta l-a bătut la un meci de baschet. Poliția a declarat că până acum nu au fost făcute arestări, iar ancheta este încă în curs de desfășurare.

de Maria Dogaru

la 07.10.2022, 08:55

S-a enervat după ce ea l-a învins la un meci de baschet
Tânără de 21 de ani, omorâtă de propriul prieten, în SUA - Profimedia

Potrivit familiei victimei Asia Womack, aceasta a fost împușcată după ce și-a bătut un prieten la un meci de baschet în Dallas, Texas, în SUA. Autorităţile au fost chemate la faţa locului în urma unui apel de urgenţă. Au găsit-o pe Asia Womack, de 21 de ani, zăcând într-o baltă de sânge, pe stradă, cu mai multe răni împuşcate. Tânăra a fost transportată de urgență la spital, dar a murit mai târziu din cauza leziunilor grave, relatează Mirror.

După meci, bărbatul și-a luat copiii și fratele și a plecat acasă, apoi s-a întors în parc și a ucis-o

Andrea Womack, mama victimei, a declarat că fiica ei a fost ucisă după ce a jucat un meci de baschet, într-un parc. Asia și-ar fi învins prietenul contra căruia concura, iar acesta a devenit jenat de situație. 

 „Ar fi trebuit să-i fie prieten Asiei. Au mâncat împreună la aceeași masă, a avut grijă de el, iar el a ucis-o”, a declarat mama tinerei.

Pe acelaşi subiect

Practic ești jenat pentru că o femeie te-a bătut la baschet”, a spus pastorul John Delley.

Familia Asiei a spus că, după meci, bărbatul și-a luat copiii și fratele și a plecat acasă, apoi s-a întors în parc, unde a împușcat-o pe tânără de cinci ori. 

„Pe 3 octombrie 2022, la aproximativ 19:40, poliția din Dallas a fost chemată în blocul 4100 din Hamilton Avenue, după ce a fost sesizată o crimă. La sosirea polițiștilor, au găsit-o pe Asia Womack, în vârstă de 21 de ani, pe trotuar cu multiple răni de armă. Tânăra a fost dusă la un spital din zonă, unde a murit. Ancheta este în curs de desfășurare”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din Dallas. Până acum nu au fost făcute arestări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Tânără de 21 de ani, omorâtă de propriul prieten, în SUA. S-a enervat după ce ea l-a învins la un meci de baschet: "Au mâncat la aceeaşi masă, iar el a ucis-o"