Meniu
Search
x

Foto Tânără de 21 de ani, răpită, violată în grup şi înjunghiată în gât de ''o haită de lupi''. Ucigaşii i-au zdrobit apoi capul cu un bolovan

Tragedie fără margini. Atunci când Hannah Cornelius a fost jefuită şi ameninţată cu un cuţit, nu avea idee că se întâlnește față în față cu ucigașii ei, care o vor supune unui calvar de 11 ore. Tânăra de 21 de ani se afla într-un loc retras, în Stellenbosch, Africa de Sud, împreună cu prietenul ei Cheslin Marsh, în vârstă de 22 de ani, când cei doi au fost luați ostatici de o bandă care le-a înconjurat mașina precum o ''haită de lupi''. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional! 

De Redactia Observator la 02.04.2022, 17:15

Cheslin a fost bătut până aproape de moarte și aruncat pe marginea drumului, în timp ce Hannah a fost violată în grup în mod repetat și înjunghiată mortal în gât, înainte ca o piatră să îi zdrobească capul, în noaptea de 27 mai 2017.

Cazul oribil a continuat să șocheze lumea atunci când ucigașii - Nashville Julius, 29 de ani, Geraldo Parsons, 27 de ani, Eben Van Niekerk, 28 de ani și Vernon Witbooi - au apărut în instanţă. Bărbații au avut o atitudine batjocoritoare, unul a scos limba și au făcut glume legate de condamnarea lor.

Mama lui Hannah, Anna, s-a înecat la doar un an după moartea tinerei. Tatăl lui Hannah, Willem, a spus că impactul morții fiicei sale asupra familiei a fost ''dincolo de devastator'' și a afirmat că soția sa ''a intrat în ocean și nu s-a mai întors''. El a adăugat: ''Cred că familia noastră a murit împreună cu Hannah.''

Filmul unei nopţi de coşmar​

Pe acelaşi subiect

Calvarul terifiant a început după o ieșire în oraş. Ea se oferise să-l lase pe Cheslin acasă, dar, la un moment dat, un grup de patru bărbați s-a apropiat de vehicul - momentul îngrozitor a fost surprins de camerele de supraveghere. Înarmați cu o șurubelniță și un cuțit, i-au atacat pe Hannah și pe Cheslin în timp ce stăteau în mașină. Cheslin a fost forțat să urce pe bancheta din spate și apoi în portbagaj, în timp ce Hannah a fost împinsă între cele două scaune din față. Ucigașii i-au oferit tinerei chiar o urmă de speranță, spunându-i că vor să-i ducă pe amândoi acasă, conform The Sun

Banda i-a condus pe amândoi într-o zonă îndepărtată, unde Cheslin a fost bătut cu cărămizi și lăsat pe marginea drumului, în timp ce Hannah privea îngrozită, temându-se că ea urmează. Dar Cheslin a supraviețuit în mod miraculos atacului, spunând polițiștilor că a închis ochii și s-a rugat înainte de a fi lăsat într-o baltă de sânge: ''M-am rugat și am cerut iertare Domnului pentru tot ce am făcut în această viață. Pentru că știam cu siguranță că voi merge spre alta și nu am vrut să merg''. Bărbatul a rămas traumatizat de atacul brutal și surd cu o ureche. Şi-a recăpătat cunoștința o zi mai târziu, fără să știe că Hannah era moartă.

Tânăra a fost înjunghiată în gât și o piatră mare a fost aruncată peste capul ei, zdroindu-i craniul, înainte ca violatorii - Parsons, van Niekerk și Witbooi - să-i lase în urmă cadavrul. Vorbind despre momentul morții sale, prietenul de familie Toni Raphael a spus că credea că Hannah ar fi încercat să se conformeze și să empatizeze cu atacatorii ei în încercarea de a supraviețui.

După ce au ucis-o pe Hannah, bărbații și-au continuat drumul, urmărind o femeie care mergea la muncă. I-au furat geanta și telefonul. Grupul a fost apoi arestat în urma unei urmăriri cu poliţia, după ce mașina lui Hannah a fost zărită de polițiștii sub acoperire. Ucigașii necruțători au fost condamnați la un total de 358 de ani după gratii, trei dintre cei patru membri ai bandei fiind condamnați pe viață, după un proces la Curtea Supremă din Cape Town în 2018.

Tatăl ei, Willem, fiind cu inima zdrobită, a recunoscut în timpul procesului că i-a luat ceva timp pentru a participa la ședința de judecată pentru că ''nu a vrut să audă ce i s-a întâmplat'' fiicei sale iubite, care a fost descrisă drept ''fata lui tata''. Willem și Anna au creat Fundația Hannah Cornelius pentru a ajuta copiii din zona lor să meargă la şcoală și să scape de violența din comunitatea lor.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Tânără de 21 de ani, răpită, violată în grup şi înjunghiată în gât de ''o haită de lupi''. Ucigaşii i-au zdrobit apoi capul cu un bolovan

BREAKING NEWS

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană

Rusia ar urma să deconecteze centrala Zaporojie de la reţeaua electrică ucraineană