Antena Meniu Search
x

Tânără de 24 de ani, tocată de vie de un aparat într-o fabrică de cartofi din Brazilia. Mama a aflat vestea de la știri

O tânără de 24 de ani a murit joia trecută după ce a fost prinsă în tocătorul de la o fabrică de cartofi prăjiți din Brazilia.

de Redactia Observator

la 25.11.2022, 16:52

Mama a aflat vestea din presă
Tânără de 24 de ani, tocată de vie de un aparat într-o fabrică de cartofi din Brazilia - Profimedia

Joia trecută, Rafaela Alves Santos, o tânără de 24 de ani, a murit în fabrica Bem Brasil Alimentos, din Perdizes, Brazilia, unde lucra. Potrivit presei, tânăra a căzut într-o mașină care toca cartofi. Rafaela curăța cartofii de coajă în această fabrică care produce cartofi prăjiți congelați, potrivit La Republica.

În acea zi, banda care ducea cartofii spre tocător era oprită când femeia a intrat în tură. Din motive încă necunoscute, mașina a pornit și a târât-o pe tânără până în tocător. Colegii săi au asistat terifiați la scena cumplită și au încercat să oprească aparatul și să o scoată, însă a fost prea târziu.

Mama a aflat de moartea fiicei sale din presă

Mama ei a aflat de moartea fiicei sale din presă. În urma accidentului, a fost deschisă o anchetă care să stabilească în mod clar felul în care s-a produs nenorocirea. Au fost efectuate teste și pentru utilajele companiei braziliene, pentru a vedea dacă acestea funcționau corespunzător, iar cadavrul a fost trimis pentru autopsie.

Cu regret în suflet, anunțăm că un angajat de al nostru a murit. În conformitate cu politica noastră de securitate a muncii, procesul de investigare a început deja, iar autoritățile se ocupă de caz”, a declarat compania într-un comunicat. 

La rândul ei, mama victimei a spus că firma care a angajat-o pe fiica ei nu a anunțat-o de tragicul accident li că a aflat vestea din presă. Rafaela Alves Santos a lucrat cu jumătate de normă în această fabrică și, în același timp, mergea la o școală de asistente medicale. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Tânără de 24 de ani, tocată de vie de un aparat într-o fabrică de cartofi din Brazilia. Mama a aflat vestea de la știri