Antena Meniu Search
x

Tânără din Miami, model pe OnlyFans, acuzată că și-a omorât iubitul. Femeia a fost arestată

O tânără de 26 de ani, model OnlyFans, a fost arestată și dusă într-o unitate de psihiatrie, după ce a fost acuzată că și-a ucis iubitul, la câteva luni după atac.

de Maria Dogaru

la 11.08.2022, 12:23

Courtney Clenney, în vârstă de 26 de ani, a declarat că și-a înjunghiat iubitul, Christian Obumseli, în vârstă de 27 de ani, pentru a se apăra. Miercuri, poliția din Hawaii a reținut-o și a acuzat-o de crimă de gradul doi.

După ce s-au mutat în Miami la începutul anului, personalul și locuitorii clădirii One Paraiso au raportat mai multe plângeri de tulburări ale liniștii publice la adresa cuplului și sperau ca cei doi să fie evacuați cât mai curând, relatează Mirror.

Avocatul ei, Frank Prieto, a spus că a fost „complet șocat”, deoarece aceasta coopera pe deplin cu ancheta și s-a oferit să se predea în mod voluntar,dacă se va dovedi vinonată de crimă.

Așteptăm cu nerăbdare să-i restabilim numele în instanță”, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Poliția l-a găsit pe tânărul de 27 de ani mort, într-un bloc cu apartamente de lux din Miami, Florida, în aprilie. Modelul a fost apoi reținut rapid de ofițeri și ulterior dus la o instituție de psihiatrie. Iubitul fetei a fost dus de urgență la un spital din apropiere, dar nu a putut fi salvat de medici.

S-a raportat că relația lor, care dura de doi ani, a fost plină de suișuri și coborâșuri, poliția fiind adesea chemată la ei acasă. După ce s-au mutat în Miami la începutul anului, personalul și locuitorii clădirii One Paraiso au raportat mai multe plângeri de tulburări ale liniștii publice la adresa cuplului și sperau ca cei doi să fie evacuați cât mai curând.

Avocatul a spus că în noaptea incidentului, Courtney a fost forțată să-și înjunghie iubitul, după ce acesta a strâns-o de gât.

Fratele bărbatului a spus că motivul pentru care nu a fost acuzată imediat a fost din cauza „privilegiului” ei de „femeie bogată” și nu din cauza cererii sale de autoapărare.

Concluzia este inextricabil de clară. Courtney este tratată diferit din cauza privilegiului ei de femeie bogată”, a scris Jeffrey Obumseli, fratele victimei, pe Instagram.

Martorii critică eliberarea femeii și cer dreptate pentru moartea bărbatului

După ce Courtney a fost acuzată inițial, a fost apoi eliberată și cazată hotelul Grand Beach din Miami unde a fost confruntată de oaspeții hotelului. 

Oaspeții pot fi auziți spunând „ți-ai ucis iubitul”.

 „Stătea la bar de parcă totul era normal și oamenii au început să o recunoască”, a spus un martor

Fratele victimei a deckarat că femeia „bea ocazional băuturi la barul unui hotel”, în timp ce „fratele lui zăcea la morgă”.

Familia lui Christian a spus că se confruntă cu un drum lung pentru a căuta dreptate și că își vor aminti mereu de el ca un bărbat cu un „zâmbet molipsitor care ar fi putut lumina orice cameră”

Christian a fost plin de compasiune și dorința de a-ia ajuta mereu pe cei din jurul său. Nu merita ca viața lui să fie întreruptă de un act de violență atroce”, a declarat familia. 

Prietenii cuplului dau relatări diferite despre cine a fost abuziv. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Tânără din Miami, model pe OnlyFans, acuzată că și-a omorât iubitul. Femeia a fost arestată