Antena Meniu Search
x

Tânără mamă, găsită moartă în leagănul bebeluşului. Laura visa să se întoarcă la facultate, dar şi-a dat ultima suflare în Anglia

O tânără mamă, în vârstă de 33 de ani, a fost găsită fără suflare în leagănul bebeluşului. Laura Rogers a murit în propria casă, în circumstanţe care au lăsat loc de întrebări. Rudele ei spun că femeia era o mamă devotată, care "îşi iubea fiicele mai mult decât orice pe lume". Cu toate acestea, ar fi suferit de depresie post-natală şi atacuri de anxietate. Decesul Laurei a lăsat un gol imens în inimile apropiaţilor, care în loc să sărbătorească reîntoarcerea ei la facultate, au fost nevoiţi să se pregătească de înmormântare.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 17:36

Laura visa să se întoarcă la facultate, dar şi-a dat ultima suflare în Anglia
Laura a murit la 33 de ani, în Anglia - laurarogers.muchloved.com

Laura Rogers a fost găsită moartă în casă, prinsă ca într-o capcană în leagănul bebeluşului său. Sfârşitul bizar al femeii i-a determinat pe poliţiştii englezi să investigheze o posibilă sinucidere, în vreme ce rudele tinerei de 33 de ani susţin că nu putea fi vorba decât despre un accident. 

Tânăra mamă, găsită moart în casă

Proaspăta mămică a fost descoperită fără suflare pe 21 mai 2022, însă ancheta continuă şi în prezent. Familia ei o descrie drept o mamă devotată, care "îşi iubea fiicele mai mult decât orice pe lume". Cu toate acestea, există informaţii cu privire la atacurile de panică şi stările de anxietate suferite de femeie în urma naşterii celor doi copii. Laura a cerut ajutor medical şi i-a fost prescris un tratament corespunzător care părea să dea roade, relatează Mirror.

Laura urma să-şi continue studiile universitare, la o facultate din cadrul Universităţii Teesside. Familia ei aştepta cu nerăbdare să sărbătorească acest moment. În schimb, s-au pregătit de înmormântare. 

Vestea morţii tinerei mame a venit ca un şoc pentru toţi. "Am ajuns la ea acasă, dar nu puteam să intru. Am sunat-o pe prietena ei, să aflu dacă s-a întâmplat ceva, dar ea mi-a spsu că nu a mai văzut-o pe Laura de la ora 12, când totul era OK. M-am întors acasă, dar pur şi simplu ştiam că e ceva rău", spune Nicola, mama Laurei.  Ulterior, a chemat ajutoare şi a reuşit să intre în casa fiicei sale, unde a găsit-o fără viaţă.

În urma expertizei toxicologice, specialiştii au detectat urme de alcool şi cocaină în organismul Laurei. Judecătorul a conchis că nu poate pune moartea femeii pe seama unei sinucideri, lucru ce le-a adus alinare rudelor sale îndoliate. "Ne este dor de ea în fiecare zi. Suntem în continuare extrem de mândri de draga noastră Laura şi de tot ce a realizat în viaţă", spun prietenii femeii decedate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Mapamond » Tânără mamă, găsită moartă în leagănul bebeluşului. Laura visa să se întoarcă la facultate, dar şi-a dat ultima suflare în Anglia