Antena Meniu Search
x

Tânără pompier, eroină cu o zi înainte să nască. A sărit în ajutorul unui şofer rănit, care se răsturnase cu maşina pe o şosea din SUA

Pentru o tânără din SUA, a fi pompier este o datorie care trebuie dusă la împlinire indiferent de împrejurări. Femeia, însărcinată în nouă luni, nu a ezitat nicio secundă când s-a trezit implicată într-un accident rutier. Martoră la impactul în urma căruia o maşină s-a răsturnat, femeia l-a salvat pe şofer. După nici o zi, aceasta a adus pe lume o fetiţă care va avea de învăţat de la mama ei lecţia eroismului.

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 22:42

Eroina a născut chiar a doua zi după accident
Eroina a născut chiar a doua zi după accident - Facebook

Pe cale să devină mamă, o tânără din Maryland, SUA, nu a uitat că este, în primul rând, pompier. Deşi era însărcinată în nouă luni şi extrem de aproape de termen, aceasta s-a avântat să-l ajute pe şoferul unei maşini, blocat în autoturism în urma unui impact violent. Femeia fusese la rândul său implicată în coliziune, fără a suferi însă răni. Megan Warfield s-a dat jos imediat din maşină şi a alergat într-un suflet spre bărbat, pentru a-i acorda primul ajutor. Autoturismul se răsturnase, blocându-l pe şofer ca într-o capcană a morţii. Acesta a avut, însă zile, mai ales că tânăra l-a vegheat până la sosirea echipajelor medicale.

Eroina a născut chiar a doua zi după accident

Megan a fost aplaudată pentru gestul său, catalogat drept "act de eroism". Potrivit Daily Star, nici o zi mai târziu aceasta dădea naştere unei fetiţe perfect sănătoase. Momentul a fost celebrat şi pe pagina de Facebook a pompierilor, Bowleys Quarters Volunteer Fire Rescue & Marine, care i-au lăudat curajul: "Cu mai puţin de o săptămână înainte de termenul sarcinii, Megan tocmai terminase de organizat turneul de golf ţinut în memoria tatălui ei decedat, când a fost implicată într-un accident rutier. Fără să ţină cont că ar putea fi rănită, a ieşit imediat din maşină ţi i-a acordat îngrijiri persoanei blocate în alt autovehicul. Megan a rămas alături de pacient până la sosirea echipajului de intervenţie. Abia apoi a fost evaluată medical şi s-a constatat că poate pleca acasă. Felicitări, treabă bine făcută!"

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Tânără pompier, eroină cu o zi înainte să nască. A sărit în ajutorul unui şofer rănit, care se răsturnase cu maşina pe o şosea din SUA