Antena Meniu Search
x

Foto Tată din UK, ucis de eroarea fatală a medicilor. L-au trimis acasă, acolo unde l-a așteptat moartea: "De ce a fost externat dacă rezultatele nu au fost bune?"

Sfârșit tragic, după o eroare iremediabilă. Un tata a murit acasă, la câteva ore după ce a fost externat din spital, din greșeală.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 08:53

Tată din UK, ucis de eroarea fatală a medicilor. L-au trimis acasă, acolo unde l-a așteptat moartea
Tată din UK, ucis de eroarea fatală a medicilor. L-au trimis acasă, acolo unde l-a așteptat moartea - Mirror

Soția lui Benjamin Munns, Sara, a sunat disperată la urgențe, după ce gamba lui dreaptă a început să se umfle considerabil. A primit un apel înapoi abia câteva ore mai târziu și li s-a spus să vină la spital. Au ajuns la Spitalul Comunitar Camborne și Redruth în jurul orei 19:00 și au fost văzuți la ora 21:00, când doctorul Ruth Faulkner a efectuat un test pentru a vedea dacă există posibile cheaguri de sânge, potrivit Mirror.

Deși analizele sugerau clar că circulația bărbatului nu este în regulă și că sângele lui este coagulat, acesta a fost trimis acasă înainte ca rezultatul analizelor să fie văzut. Odată ajuns acasă, a leșinat și s-a prăbușit pe podea, acolo unde și-a dat și ultima suflare. Paramedicii nu l-au putut salva, iar el a fost declarat decedat la fața locului. Soția lui Ben, Sara, a povestit anchetei cât de devotat a fost soțul ei copiilor lor.

L-au trimis acasă deși analizele nu au ieșit bune

„Era un tată foarte bun. Eram căsătoriți de 20 de ani. Ben era plin de duh și foarte bine citit. Era foarte mândru de cărțile sale. Erau șase paramedici care încercau din răsputeri să-l salveze pe Ben. De ce a fost externat și nu a fost lăsat internat dacă rezultatele testului nu au fost bune?"

Pe acelaşi subiect

Familia vrea acum răspunsuri. Vrea să înțeleagă cum s-a putut produce această greșeală fatală, care i-a luat viața lui Ben. Dr. Faulkner era de gardă în seara în care Ben a venit la spital. A încercat să o ajute pe asistentă să ia sânge de la Ben pentru teste și a spus că a bănuit că ceva nu este bine, având în vedere picorul lui umflat.

Ea a spus anchetei că nu a revizuit totul așa cum ar fi trebuit și că era prea ocupată și, când și-a dat seama, a încercat să-i sune pe Ben și Sara doar pentru a afla că el deja murise. Dr. Faulkner a spus că nu știa că un prim set de teste a fost făcut înainte să-l vadă pe Ben însăși.

Doctorul patolog Debbie Cook, care a efectuat autopsia, a declarat în anchetă că a găsit un cheag mare de sânge încolăcit care îi bloca arterele pulmonare, ceea ce înseamnă că un cheag de sânge s-a format într-o altă parte a corpului lui și anume piciorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Tată din UK, ucis de eroarea fatală a medicilor. L-au trimis acasă, acolo unde l-a așteptat moartea: "De ce a fost externat dacă rezultatele nu au fost bune?"