Antena Meniu Search
x

Video "Consum zi de zi. Am reţetă". Tânăr prins drogat la volan, în București; luase cocaină, opiates şi metadonă. În mașină avea o macetă de 50 de centimetri

Nimic nu-i mai sperie pe şoferii inconştienţi. După o seară petrecută la terase şi în cluburi, mulţi s-au urcat la volan după ce au consumat alcool sau droguri, fără să le pese de lege. În doar câteva ore, poliţiştii din Bucureşti au prins zeci de şoferi conducând sub influenţa substanţelor interzise sau a băuturii. În maşinile unor şoferi au fost găsite cantităţi însemnate de droguri sau chiar arme albe.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 10.09.2023, 08:21

Vezi și

Tras pe dreapta pe o stradă din Sectorul 2 al Capitalei, un şofer în vârstă de 30 de ani a fost depistat pozitiv la consumul de droguri. Bărbatul consumase un cocktail de substanţe interzise. 

Polițist: Având în vedere că aţi fost depistat pozitiv pentru trei substanţe: cocaină, opiates şi metadonă, o să trebuiască să vă deplasaţi alături de noi la sediul INML unde vi se vor recolta probe biologice de sânge.

Reporter: De ce te-ai urcat drogat la volan? Nu te-ai gândit că e periculos? Nu te-ai gândit că poţi să omori oameni?  

Șofer: Consum zi de zi. Am reţetă.

Pe acelaşi subiect

Reporter: Ai reţetă de la medic să consumi cocaină?

Șofer: Da.

Poliţiştii au găsit în maşina bărbatului şi o armă albă: o macetă de aproximativ 50 de centimetri.

Polițist: Cu sabia din maşină ce făceai? 

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: S-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autovehicul, sub influenţa substanţelor psihoactive.

Tânăr prins drogat la volan, în București

Tot în Capitală, un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost prins conducând, deşi se afla sub influenţa substanţelor interzise. Avea asupra sa şi o cantitate însemnată de droguri. 

Andra Arsintescu, Brigada Rutieră: În urma controlului asupra autoturismului, a fost găsit într-un rucsac al unui pasager, aproximativ 100 de grame de materie vegetală. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Pentru unii, rezultatele negative ale drugtestelor au fost motiv de sărbătoare. 

Am scăpat! Mi-a ajutat Dumnezeu să scap. Un pic de emoţii aveam că am fost aseară în club.

Nici şoferii care au consumat alcool nu au scăpat. După ce a fost testat cu etilotestul, a reieşit că acest şofer avea o alcoolemie de 0,35 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat 

Un șofer de TIR depistat drogat a ascuns subsranțele interzise în lenjeria intimă

Controale au fost şi în restul ţării. În Mehedinţi, un tânăr bulgar, șofer de TIR, a fost depistat drogat și cu droguri asupra lui.

La vederea polițiștilor, bărbatul a ascuns substanțele interzise în lenjeria intimă. 

Claudiu Bebec, Biroul Rutier Drobeta Turnu Severin: A fost testat cu aparatul drugtest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis. De asemenea, am găsit, în vestimentanția acestuia, fragmente vegetale, de culoare oliv, cu miros înțepător, ce sunt susceptibile a face parte din categoria substanțelor psihotrope.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducerea sub influenţa substanţelor interzise. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » "Consum zi de zi. Am reţetă". Tânăr prins drogat la volan, în București; luase cocaină, opiates şi metadonă. În mașină avea o macetă de 50 de centimetri