Antena Meniu Search
x

"Tata mă face să fac lucruri rele". O copilă de 15 ani a înregistrat momentul în care era violată de tatăl vitreg. Îi spusese mamei, dar femeia din Italia nu a crezut-o

Cinci ani de coşmar pe care copila de 15 ani i-a trăit alături de tatăl său vitreg, care o viola. Într-o zi, adolescenta i-a povestit mamei sale, însă femeia nu a crezut-o. Aşa că tânăra a decis să înregistreze momentele îngrozitoare pentru a o determina pe mama sa să acţioneze.

de Monica Palade

la 09.08.2023, 13:59

"Tata mă face să fac lucruri rele". O copilă de 15 ani a înregistrat momentul în care era violată de tatăl vitreg. Îi spusese mamei, dar femeia din Italia nu a crezut-o - Shutterstock

Pentru a-i arăta mamei ce trăieşte, adolescenta din Italia şi-a înregistrat tatăl chiar în timp ce o viola. Era singura modalitate de o convinge pe mama ei că spune adevărul. Curajul său a dus într-un final la arestarea bărbatului de 50 de ani din Calabria.

A înregistrat momentul când era violată de tatăl său

Fata le-a spus anchetatorilor că a fost supusă agresiunilor sexuale sistematice timp de cinci ani. Când avea doar 10 ani, bărbatul ar fi început să o pipăie și să o forțeze să îl masturbeze în fiecare zi, apoi a forțat-o la acte sexuale complete, chiar și de trei sau patru ori pe zi, de când avea 13 ani, scrie Fan Page.

Violurile ar fi avut loc în grajd unde aveau animalele sau în mașină sau chiar pe pământ, la munte. Tânăra de 15 ani i-a mărturisit unei prietene ce trăieşte, iar aceasta a sfătuit-o să îi spună mamei sale imediat. Nu a făcut-o imediat de teamă cum va reacţiona mama ei. Într-un final şi-a făcut curaj şi i-a mărturisit femeii.

Femeia le-a spus anchetatorilor că nu a avut niciodată suspiciuni. Iar când fiica ei i-a mărturisit, nu a crezut-o. „Tata mă face să fac lucruri rele. Mă face să fac lucruri aşa cum fac adulții pentru a face copii”, i-a spus copila. I-a promis că îi aduce dovezi. Și așa a fost: în iunie anul trecut, când bărbatul de 50 de ani a violat-o din nou, l-a filmat cu telefonul ei mobil și i-a trimis clipurile mamei sale. Şi-au făcut bagajele şi au plecat de acasă împreună cu fraţii ei. Au urcat în primul tren spre Napoli şi au depus plângere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Tata mă face să fac lucruri rele". O copilă de 15 ani a înregistrat momentul în care era violată de tatăl vitreg. Îi spusese mamei, dar femeia din Italia nu a crezut-o