Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Te iubesc, mami”. Ultimele cuvinte ale unui băieţel, înainte de a fi înjunghiat mortal pe stradă, în Anglia

„Te iubesc, mami”. Au fost ultimele cuvinte pe care a mai apucat un băieţel de 14 ani să i le spună mamei, înainte de a fi înjunghiat mortal în spate de nişte necunoscuţi pe stradă.

de Monica Palade

la 26.11.2021, 12:48

Jermaine Cools, în vârstă de 14 ani, se plimba cu o rudă pe London Road, Croydon, joia trecută, când a fost înjunghiat într-un atac neprovocat. Copilul a murit la spital, după ce s-a dus în calea unei mașini și l-a implorat pe șofer să-l ducă la spital. În mod tragic, a murit la doar câteva minute după sosire. Poliția continuă acum să-l caute pe ucigaș.

Acum mama sa, Lorraine Dudek, i-a adus un omagiu fiului ei - și a spus că tinerii trebuie să „lase jos cuțitele”.

„Am fost împreună toată dimineața în acea zi. Am plecat pentru că a trebuit să merg la muncă. Mi-a deschis ușa din față și ultimul lucru pe care l-a spus a fost: „Ne vedem mai târziu, mamă. Te iubesc”, a povestit femeia.

Numindu-l pe Jermaine „sufletul pereche”, femeia de 35 de ani a mărturisit: „A fost mereu fericit – mereu râdea, era zâmbitor și energic. Era apropiat de familia lui, mai ales de mine. Am fost împreună tot timpul, am râs tot timpul. A fost mereu cu mine. Eram suflete pereche."

Pe acelaşi subiect

Jermaine, care a fost școlarizat acasă, a fost „viața și sufletul” familiei, a mai spus Lorraine. "El a fost lumina vieții mele. Trăiam pentru el și fratele lui mai mare".

„Era înnebunit după muzică. Muzica era 24/7. Avea echipamentul pentru a-și face propria muzică și vorbea singur prin programele din propriul său studio mic. Îi plăceau mașinile și motocicletele – îmi arăta mereu modificări pe care le văzuse și îi plăceau.”

Jermaine a devenit al 27-lea adolescent care a murit în Londra în acest an, când un membru al familiei a fost confruntat cu un bărbat înarmat lângă stația West Croydon. Ruda l-a împins pe Jermaine în spatele lui - dar nu și-a dat seama că erau alți doi bărbați înarmați acolo.

Ucis nevinovat pe stradă

Jermaine a reușit să urce într-o mașină care trecea în zonă, la 18.41 pe 18 noiembrie. A murit la scurt timp după ce a ajuns la spital la 19.00.

Lorraine, care lucrează în vânzări, a declarat: „Sunt 100% sigură că cine a făcut asta nu și-a dat seama că a atacat un băiat de 14 ani. Era matur pentru vârsta lui și înalt pentru vârsta lui. Ai fi spus că are 18 ani. Dar au ucis un băiat nevinovat, fără niciun motiv”.

Lorraine a îndemnat pe oricine deţine informații să apeleze la Poliţia Metropolitană. Întrebată ce le-ar spune celor care poartă cuţite pe străzile Londrei, ea a spus: „Trebuie să nu mai poarte un cuțit. Trebuie să-și lase cuțitele jos. Din momentul în care ieși din casă cu un cuțit, intenția este posibil să pui capăt vieții cuiva. Așa s-a întâmplat cu Jermaine. Viața este prețioasă – nu este ceva de irosit”.

Un purtător de cuvânt al Poliției Met a declarat: „Aceasta este încă o investigație în curs și cercetările continuă cu privire la circumstanțe”. Familia lui Jermaine a lansat o strângere de fonduri pentru a-i plăti înmormântarea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » „Te iubesc, mami”. Ultimele cuvinte ale unui băieţel, înainte de a fi înjunghiat mortal pe stradă, în Anglia