Antena Meniu Search
x

Băieţel de 12 ani, violat de profesoara de la şcoală. Femeia se împrietenea online cu elevii din SUA şi le cerea să întreţină relaţii sexuale: "E de neconceput"

O profesoară de clasa a patra din Tennessee s-ar putea confrunta cu 25 de ani în spatele gratiilor după ce a fost arestată pentru că ar fi violat un copil de 12 ani și s-a împrietenit online cu alți foști elevi.    

de Redactia Observator

la 10.09.2023, 11:40

Băieţel de 12 ani, violat de profesoara de la şcoală. Femeia se împrietenea online cu elevii din SUA şi le cerea să întreţină relaţii sexuale: "E de neconceput"
Băieţel de 12 ani, violat de profesoara de la şcoală. Femeia se împrietenea online cu elevii din SUA şi le cerea să întreţină relaţii sexuale: "E de neconceput" - Convington Police Department/Instagram

Alissa McCommon, în vârstă de 38 de ani, a fost arestată vineri în fața casei sale de Departamentul de Poliție Covington și arestată la închisoarea din Tipton County. Mama a doi copii a fost acuzată că a agresat sexual o fostă student în 2021 în casa ei, a declarat șefa poliției din Covington, Donna Turner.

Profesoara a recunoscut că a comunicat inadecvat cu studenții: le-ar fi trimis inclusiv poze indecente

Profesoara a recunoscut că a comunicat inadecvat cu studenții, a spus poliția. McCommon a fost suspendată fără plată pe 24 august, după ce un părinte a prezentat acuzația, potrivit WREG, citat de New York Post.

După ce părintele a făcut publică acuzaţia, alți câțiva studenți au susținut că McCommon s-a împrietenit cu ei online și chiar s-a jucat cu ei cu jocuri video, a informat presa. Profesoara de clasa a patra ar fi trimis elevilor fotografii nepotrivite și le-a cerut să întrețină relații sexuale cu ei, a informat presa.

"Este de neconceput și putea fi prevenit 100%", a declarat şefa Poliţiei din Convington

"Este insuportabil. Este de neconceput și putea fi prevenit 100%. Cred că de aceea detectivii și noi suntem atât de pasionați să ne asigurăm că victimele sunt bine", a spus Turner, potrivit WREG. Profesoara, care este reținută cu o cauțiune de 25.000 de dolari, își menține nevinovăția.

"Credem că este la limita unei vânătoare de vrăjitoare pe rețelele de socializare și asta este frustrant pentru noi", a spus Jere Mason, avocatul apărării, potrivit WREG. Ancheta este în desfășurare, deoarece polițiștii continuă să interogheze presupusele victime.

Părinţii cred că măsura arestării a fost luată prea târziu. Profesoara merge în instanţă pe 13 octombrie

Părinții cred că profesoara ar fi trebuit să fie arestată după ce a fost suspendată de la școală. "Acum vreți să vă ocupați de asta. Ar fi trebuit să faceţi asta la început, de când aţi aflat prima dată despre asta", a spus Bianca Taylor, care are un elev în clasa lui McCommon, într-un grup de Facebook, potrivit Fox 13 Memphis.

McCommon urmează să apară în instanță pe 13 octombrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Băieţel de 12 ani, violat de profesoara de la şcoală. Femeia se împrietenea online cu elevii din SUA şi le cerea să întreţină relaţii sexuale: "E de neconceput"