Antena Meniu Search
x

Video Cuplu proaspăt căsătorit, accident mortal la nici două luni de la nuntă. Ea a sfârșit pe loc, iar el este în comă după ce s-au izbit cu motocicleta de un Fiat, în Italia

Erau căsătoriți de o lună și jumătate. Un cuplu fericit care s-a bucurat de primele zile ca soț și soție până, din păcate, sâmbătă după-amiază, 9 septembrie, când un accident teribil i-a luat viața ei, în timp ce el se află în stare critică la spital și luptă să supraviețuiască. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.09.2023, 12:43

Ea, Graziella Parente, în vârstă de 31 de ani, a murit pe asfalt, în timp ce soțul ei Francesco Piccolino, cu doi ani mai mare, este internat în stare gravă.

Cei doi tineri - ea, originară din Coreno Ausonio, el din Ausonia - erau pasionați de motociclete. Călătoreau adesea pe două roți între Coreno și Ausonia, pentru a se întâlni cu prieteni și rude. La fel s-a întâmplat și sâmbătă, la prânz, când a avut loc nenorocirea.

Graziella purta cască, dar impactul a fost foarte violent

Tânărul de 33 de ani conducea, în timp ce soția lui se afla pe locul din spate. Circulau pe autostrada Cassino-Formia când, în zona San Giorgio a Liri, motocicleta lor s-a ciocnit violent cu un Fiat 500. Impactul a fost atât de puternic, încât Graziella Parente a fost aruncată la pământ și, în ciuda faptului că purta cască, nu a putut supraviețui rănilor. 

Pe acelaşi subiect

Soțul ei, Francesco Piccolino, salvat de echipajele de prim-ajutor care au intervenit la locul accidntului, a fost transportat la spitalul Cassino, starea lui fiind una foarte gravă.

Șoferul din Fiatul 500 a suferit răni ușoare, dar este în stare de șoc. 

S-au căsătorit pe 27 iulie 

Potrivit publcației Corriere della Sera, cei doi tineri s-au căsătorit pe 27 iulie și se întorseseră din luna de miere în urmă cu câteva zile. 

Dinamica accidentului este acum examinată de polițiștii din Pontecorvo.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Cuplu proaspăt căsătorit, accident mortal la nici două luni de la nuntă. Ea a sfârșit pe loc, iar el este în comă după ce s-au izbit cu motocicleta de un Fiat, în Italia