Antena Meniu Search
x

Traficant de cocaină, prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă. Ce explicații le-a dat polițiștilor

Un traficant de cocaină din Hampshire, Anglia, a fost prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă, transmite Mediafax.

de Redactia Observator

la 24.02.2023, 17:15

Pokemon Go
Traficant de cocaină, prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă. Ce explicații le-a dat polițiștilor - Profimedia Images (arhivă)

Raymond Phipps, în vârstă de 41 de ani, a fost condamnat la 5 ani de închisoare, el făcând parte dintr-un grup de 7 persoane care vindeau droguri.

Poliția a efectuat o investigație de un an numită "Operațiunea Tattoo", în cadrul căreia Phipps a fost supravegheat. Apărarea a susținut însă că acesta se juca Pokemon Go. Avocata Ioana Nedelcu a spus că, atunci când polițiștii l-au prins, Raymond Phipps aduna Pokemoni.

Metro relatează că poliția a găsit 13.350 de lire sterline într-o geantă a lui Phipps, iar acesta a spus că era un cadou de nuntă de la bunica sa. Acuzarea a susținut că geanta avea amprentele unui alt membru al rețelei de traficanți.

Procurorul Robin Leach a declarat că Phipps era intermediarul rețelei de droguri, ce pare "extrem de sofisticată și bine organizată".

Pe acelaşi subiect

Traficantul de cocaină, pasionat de Pokemon

Potrivit Poliției din Hampshire, Raymond Phipps „prindea” Pokémon și vindea droguri.

"Infracțiunile pe care le-ați comis sunt atât de grave încât nu se justifică doar o amendă sau vreo pedeapsă comunitară. Cu toate acestea, având în vedere circumstanțele atenuante personale referitoare la sănătatea dvs. și timpul pe care l-ați așteptat pentru proces, ordon o pedeapsă de 5 ani de închisoare", a spus judecătorul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Traficant de cocaină, prins în timp ce căuta Pokemoni pe stradă. Ce explicații le-a dat polițiștilor