Antena Meniu Search
x

O femeie a murit în timpul unui zbor. Familia "nu a lăsat-o din braţe" timp de 8 ore, până la aterizarea avionului

O femeie a murit în mod misterios în timpul unui zbor dinspre Hong Kong, lângă soţul şi copiii care au fost nevoiţi să stea lângă trupul ei lipsit de viaţă timp de 8 ore, până la aterizare. Familia se întorcea în Marea Britanie.

de Antonia Roşu

la 08.08.2022, 17:07

O femeie a murit în timpul unui zbor. Familia "nu a lăsat-o din braţe" timp de 8 ore, până la aterizarea avionului
O femeie a murit în timpul unui zbor. Familia "nu a lăsat-o din braţe" timp de 8 ore, până la aterizarea avionului - Profi Media

O mamă a murit brusc, lângă soțul și copiii ei, în timpul unui zbor înapoi spre Marea Britanie. Helen Rhodes se îndrepta încântată spre noua ei casă, alături de familie pe data de 5 august, după ce a locuit în Hong Kong timp de 15 ani.

Însă, la câteva ore de la decolare, femeia a murit în timp ce dormea. Helen nu a putut fi resuscitată la bordul aeronavei, potrivit The Sun.

Trupul femeii urmează a fi recuperat din Frankfurt

Copiii devastați au fost nevoiți să stea lângă trupul ei pentru încă opt ore. Cei dragi nu au lăsat-o din braţe până la aterizarea avionului în Frankfurt, Germania. Deși a fost „extrem de traumatizant” pentru familie, aceștia și-au găsit alinarea în faptul că și-au putut lua rămas bun de la ea. Trupul mamei a rămas în orașul german, în timp ce soțul și copiii ei, cu inima zdrobită, au continuat călătoria spre Marea Britanie.

Pe acelaşi subiect

O strângere de fonduri a fost lansată de către prietena lui Helen, Jayne Jeje, pentru a finanța repatrierea cadavrului ei, precum și costurile de înmormântare. Ea a descris-o pe femeie ca fiind o „soție și mamă devotată” care era „elementul ce ţinea familia unită”.

Strângerea de fonduri a adunat deja 10.281 de lire sterline, după doar 24 de ore

„Putem doar să sperăm că a știut cât de mult însemna pentru noi și că golul cu care ne-a lăsat nu va putea fi umplut niciodată. Durerea pe care o simțim este paralizantă. Cu toate acestea, ne simțim norocoși că am cunoscut-o", a declarat prietena femeii.

Familia locuia în Tung Chung, Hong Kong, de peste un deceniu și se întorcea acasă pentru a locui, din nou, în Marea Britanie. Helen nu-și mai văzuse părinții de când a început pandemia - și, în mod tragic, nu a mai reușit niciodată să o facă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » O femeie a murit în timpul unui zbor. Familia "nu a lăsat-o din braţe" timp de 8 ore, până la aterizarea avionului