Meniu LIVE
Search
x

Un însoţitor de bord bea vin rosé şi shot-uri de whiskey în timpul unui zbor Ryanair. Pasagerii au surprins momentul

Un însoţitor de zbor al companiei Ryanair a fost prins consumând whiskey Jack Daniels și vin rosé în timpul unui zbor. Bărbatul a susținut că „nu este vreo crimă”.

De Antonia Roşu la 04.08.2022, 09:33

Sam Thompson, în vârstă de 26 de ani, a fost văzut „dând pe gât toată sticla” de vin în timp ce se afla la bordul aeronavei Ryanair care călătorea dinspre Rzeszow, Polonia, cu destinaţia Londra, Marea Britanie. Membrul echipajului de zbor a fost filmat de către un pasager care privea îngrozit cum Thompson consumă băuturi alcoolice și a fost arestat imediat după aterizarea avionului.

Nu este prima dată când bărbatul consumă alcool la bordul unei aeronave

Pe acelaşi subiect

Thompson a recunoscut că nu este prima dată când îşi îndeplineşte atribuţiile de membru al echipajului de cabină sub influenţa băuturilor alcoolice. Acum, acesta urmează a fi condamnat la tribunalul Chelmsford Crown, pe data de 31 august.

La prima sa înfăţişare în instanţă, tânărul de 26 de ani s-a ridicat în picioare și a spus judecătorilor: „Eu nu sunt un criminal, domnule”.

Thompson a intrat în custodia autorităţilor imediat după aterizare

Acesta a fost preluat de către autorităţi în 18 mai, pe pista aeroportului Stansted din Londra, după ce a fost filmat de unul dintre pasagerii aeronavei. În urma examinărilor, s-a dovedit că Thompson avea o alcoolemie de 50mg/100ml în aerul expirat. Limita legală pentru conducere este de 35 mg în Regatul Unit al Marii Britanii.

Filmările dezvăluite ziarul The Sun îl surprind pe Thompson în uniformă, lângă ușa de ieșire, în timp ce se străduieşte să bea vin rosé fără a fi văzut de către pasageri. Într-un alt clip, pare că bea un shot de whisky.

Echipajul de la bordul avioanelor Ryanair nu are voie să consume alcool cu ​​până la opt ore înaintea zborului. Thompson a fost concediat de către compania aeriană în urma incidentului.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un însoţitor de bord bea vin rosé şi shot-uri de whiskey în timpul unui zbor Ryanair. Pasagerii au surprins momentul