Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Trebuie să avem încredere în Dumnezeu". O femeie din SUA a dispărut după ce s-a oprit pentru a ajuta un copil pierdut pe autostradă

O femeie din statul american Alabama a dispărut după ce i-a spus unui dispecer de la serviciul de urgenţă că a văzut un copil care mergea de unul singur pe partea carosabilă a unei autostrăzi interstatale, transmite departamentul local de poliţie din Hoover. Femeia în vârstă de 25 de ani, care se numeşte Carlethia "Carlee" Nichole Russell, a sunat la 911 în jurul orei locale 21:34, joi. După ce a informat autorităţile despre situaţia copilului, acesta s-a dus către micuţ pentru a vedea cum a ajuns în acea zonă. În acelaşi timp, ea vorbea la telefon cu o rudă care le-a explicat poliţiştilor că deşi apelul era activ, femeia nu-i mai răspundea. Acum, oamenii legii şi familia ei încercă să o găsească şi cer ajutorul cetăţenilor, transmite CNN.

de Redactia Observator

la 15.07.2023, 14:13

Când poliţiştii au ajuns la fața locului, au găsit maşina pe care Carlethia o folosea și unele dintre obiectele ei, inclusiv telefonul ei, dar niciun indiciu care să ducă la ea sau la copilul pe care l-ar fi găsit de şosea. Într-o conferință de presă de vineri, poliția a declarat că cazul rămâne deschis și a fost oferită o recompensă de până la 25.000 de dolari pentru a afla ce s-a întâmplat cu femeia şi cu micuţul.

Deşi afectată de dispariția fiicei sale, Talitha Russell, le-a spus jurnaliştilor că îşi păstrează optimismul şi că se roagă ca aceasta să fie găsită. "Avem încredere în Dumnezeu, rămânem pozitivi, nu permitem să ne intre în minte gânduri negative", a spus aceasta.

"Deci tot ce putem să facem este să avem încredere în Dumnezeu, să credem în Dumnezeu că fiica noastră va fi adusă acasă în siguranță", a mai adăugat mama Carlethiei.

Departamentul local de poliţie a cerut celor care au văzut-o pe femeie sau care au informaţii care ar putea duce la găsirea acesteia să le împărtăşească cu ofiţerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » "Trebuie să avem încredere în Dumnezeu". O femeie din SUA a dispărut după ce s-a oprit pentru a ajuta un copil pierdut pe autostradă