Antena Meniu Search
x

Trei copii, căutaţi de poliţie după o "glumă" periculoasă. Au rănit un bebeluş, aruncând cu mizerie de pe acoperişul unei clădiri din Anglia

Puşi pe şotii, trei băieţi din Marea Britanie n-au mai ţinut cont de faptul că glumele lor ar putea provoca rău. S-au urcat pe o clădire, de unde aruncau cu mizerie peste trecători. Au luat la ţintă o familie, moment în care un bebeluş de trei luni a fost rănit.

de Redactia Observator

la 24.09.2022, 18:29

Bebeluş rănit, pe o stradă din Horsham, West Sussex
Bebeluş rănit, pe o stradă din Horsham, West Sussex - Profimedia

Un bebeluş a scăpat cu bine, după ce "gluma" unor copii l-a pus în mare pericol. Micuţul a fost rănit, nimerit de cei trei băieţi care aruncau cu mizerie de pe acoperişul unui imobil. Martorii spun că aceştia nu păreau să aibă mai mult de 14 ani, iar distracţia lor consta în a-i ţinti pe trecători cu fel de fel de gunoaie. Când au văzut ce s-a întâmplat, au fugit imediat.

Cei trei băieţi sunt căutaţi de poliţie

Potrivit Mirror, incidentul s-a petrecut în Horsham, West Sussex. Un purtător de cuvânt al Poliţiei a declarat că autorităţile lansează "un apel către populaţie după ce un bebeluş de trei luni a fost rănit în Horsham. Se crede că victima a fost lovită cu un bulgăre de muşchi şi mizerie, de pe un acoperiş, în jurul orei 18:30, luni, 19 septembrie. Conform informaţiilor raportate, trei minori au fost văzuţi în locul respectiv, aruncând cu gunoaie spre trecători. Din fericire, copilul nu a fost grav rănit".

Primul suspect a fost descris drept un băiat blond, de 10-12 ani, îmbrăcat într-un trening de culoare gri. Altul ar fi mai mare, de aproximativ 14 ani, cu păr brunet, iar al treilea ar avea cam aceeaşi vârstă, fiind îmbrăcat în negru. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Trei copii, căutaţi de poliţie după o "glumă" periculoasă. Au rănit un bebeluş, aruncând cu mizerie de pe acoperişul unei clădiri din Anglia