Antena Meniu Search
x

Trei elefanți au fost surprinși în timp se plimbau pe coridorul unui spital din India

Trei elefanți au fost surpinși într-un spital în timp ce se plimbau pe coridor, în fața pacienților uimiți.

de Maria Dogaru

la 07.09.2022, 10:20

Trei elefanți au fost fotografiați plimbându-se pe coridorul unui spital din Bengalul de Vest, India, spre șocul personalului, imaginile devenind rapid virale. În mod clar, nu era prea mult spațiu pentru animalele uriașe, luptându-se să încapă pe coridorul îngust. Unul dintre elefanți a putut fi văzut stând o vreme pe holul spitalului din tabăra armată din Binnaguri, în Bengalul de Vest, și părea la fel de surprins ca personalul, relatează Mirror.

Elefanți în spital... Din cantonul Jalpaiguri”, a spus postarea ofițerului Indian Forest Service Susanta Nada, de pe Twitter.

Imaginile au devenit rapid virale pe rețelele de socializare, mulți comentând scena inedită.

 „Inspecție de laborator de către conducerea de top”, a glumit un utilizator.

Pe acelaşi subiect

Trebuie să fi venit pentru un control regulat de sănătate”, a scris o altă persoană.

Alții au fost mai serioși și văd acest lucru ca rezultat al terenurilor construite în mod continuu în India, care aparțineau animalelor.

 „Cred că asta se întâmplă atunci când le ocupi habitatul. Este pământul lor și îl vor înapoi”, a scris o persoană pe Twitter.

Când le invadăm spațiul este invers”, a scris un altul.

Mai multe atacuri ale elefanților asupra oamenilor au avut loc în India.

A existat o creștere a interacțiunii dintre elefanți și oameni, din cauza pierderii habitatului natural al animalelor, care duce adesea la accidente grave și deces. Ecologiștii au spus că este important ca zonele împădurite să fie protejate și ca holurile spitalelor să fie restaurate.

Peste 1.500 de oameni au murit în atacurile cu elefanți din țară în ultimii trei ani, 300 dintre animale au fost ucise ca represalii, potrivit cifrelor guvernamentale. Între timp, un elefant din Thailanda și-a omorât stăpânul, după ce temperaturile ridicate probabil l-au făcut „să înnebunească”, a spus poliția. Elefantul în vârstă de 20 de ani, numit Pom Pam, l-a străpuns cu colții pe Supachai Wongfaed, de 32 de ani. Poliția, șeful satului și salvatorii l-au găsit rupt în două într-o baltă de sânge. Cadavrul său a fost recuperat după ce ofițerii de animale au împușcat elefantul cu o săgetă sedativă.Elefanții sunt de obicei animale blânde, dar pot deveni agresivi atunci când se simt hărțuiți, vulnerabili sau amenințați.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Trei elefanți au fost surprinși în timp se plimbau pe coridorul unui spital din India