Antena Meniu Search
x

Galerie foto Trei fraţi au rămas fără părinţi în prag de sărbători. Cei doi au murit pe loc, după ce s-au izbit violent cu maşina de un copac, în Australia

Trei copii au rămas orfani cu doar câteva zile înainte de Crăciun, după ce părinții lor au murit tragic într-un accident de mașină în Australia. Cei doi se întorceau de la muncă când s-au înfipt într-un copac şi şi-au pierdut viaţa pe loc.

de Redactia Observator

la 21.12.2023, 12:48

John Stanton, 40 de ani, și Trish O'Brien, 38 de ani, se îndreptau spre casă de la serviciu când s-au lovit de un copac, sâmbătă, imediat după prânz. Cei doi au murit la fața locului. Ei au lăsat în urmă trei copii Teya, 17 ani, Jack, 14 ani și Caleb, 9 ani, care acum sunt îngrijiți de rude, relatează Daily Mail.

Ambii părinţi erau pompieri şi voluntari în comunitate

Un prieten al familiei a organizat o strângere de fonduri pentru a sprijini copiii. S-au strâns de atunci peste 26.000 de dolari.

„John și Trish au fost mereu împreună, am putea spune parteneri în crime. Au fost o parte masivă a comunității și au fost implicați în multe strângeri de fonduri locale și au făcut parte din comunitatea RFS de mulți ani”, a adăugat ea.

Pe acelaşi subiect

Părinții fuseseră ocupați cu sezonul recoltei și încă nu reușiseră să cumpere cadourile de Crăciun pentru copiii lor. Banii strânși vor fi direcționați pentru a oferi copiilor un Crăciun mai liniştit și pentru a-i sprijini în momenteşe grele.

Omagiile au curs pentru părinți

„Ea a fost o persoană frumoasă pe dinăuntru și pe dinafară. Mulțumesc pentru amintirile frumoase. Ai ajutat mereu oamenii în nevoie. Ne este dor de tine”, a spus unul. „Inima mea este plină de durere și tristețe știind că copiii au pierdut o mamă minunată și un tată dedicat”, a spus un altul.

Polițiștii investighează împrejurările în care s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Trei fraţi au rămas fără părinţi în prag de sărbători. Cei doi au murit pe loc, după ce s-au izbit violent cu maşina de un copac, în Australia