Antena Meniu Search
x

Trei tinere din Statele Unite au devenit cele mai bune prietene după ce au fost înşelate de acelaşi bărbat, în acelaşi timp

Trei tinere din Statele Unite ale Americii au devenit cele mai bune prietene după ce toate trei au fost înşelate de acelaşi bărbat.

de Redactia Observator

la 19.07.2021, 17:18

Vezi și

Abi Roberts (19 ani), Bekah King (18 ani) şi Morgan Tabor (21 de ani) au pornit într-o călătorie prin Statele Unite şi vor să străbată ţara în lung şi în lat într-un autobuz vechi de 30 de ani pe care l-au cumpărat şi reparat, notează Washington Post. Cele trei fete au creat şi un cont de Instagram, BAM Bus, prin care îşi ţin la curent prietenii virtuali cu aventura lor prin ţară.

Morgan a fost prima dintre ele care a început să aibă suspiciuni în legătură cu tânărul cu care se întâlnea. Acesta l-a surprins pe tânărul în vârstă de 20 de ani că vorbea cu o altă fată, iar ulterior a căutat-o pe reţelele de socialiazare. Nu mică i-a fost mirarea când a observat pe conturile de socializare ale respectivei fete, poze cu prietenul ei. A intrat în discuţie cu respectiva fată şi aşa a întâlnit-o pe Abi.

Cele două au continuat investigaţia şi într-un final au cunoscut-o şi pe Bakah. Cele trei fete nu se cunoaşteau înainte, dar au devenit rapid cele mai bune prietene. Acum, ele speră ca până în toamnă să ajungă pe plajele Californiei. "Ce ne-a făcut tipul ăsta nu ne defineşte vieţile. Toate trei ne simţim binecuvântate că ne-am găsit. Suntem prietene pe viaţă", a declarat Abi pentru Washington Post.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Trei tinere din Statele Unite au devenit cele mai bune prietene după ce au fost înşelate de acelaşi bărbat, în acelaşi timp