Antena Meniu Search
x

Turist din SUA, amendat în Florenţa după un gest "lipsit de sens". Zona interzisă în care şi-a parcat Ferrari-ul

Faptul că te afli la bordul unui automobil de lux, nu îți oferă permisiunea să conduci pe unde vrei tu- nici măcar în Italia. Un turist a fost amendat cu 500 de dolari pentru că nu a respectat regulile de circulație, potrivit CNN.

de Redactia Observator

la 22.03.2023, 14:30

Aceasta este lecția dură a unui turist american, care a condus un Ferrari Spider în Piazza della Signoria, o faimoasă piață pietonală din mijlocul frumosului oraș Florența. Turistul a fost prins luni, când și-a parcat Ferrari-ul Spider, înmatriculat în Elveția, după ce a fost văzut trecând cu automobilul de-a lungul străzii adiacente Via dei Gondi. Piața pe care a traversat-o este împânzită de turiști, fiind destinată în principal celor care doresc să ajungă la Galeria Uffizi, unde se află unele dintre cele mai cunoscute lucrări de artă din Italia.

El a primit o amendă în valoare de 470 de euro de la crabinieri, care au constatat că nu avea actele necesare pentru a conduce în Italia nici pe șosele, ca să nu mai vorbim de Piazza.

Oficialii locali au descris faptele turistului ca fiind "lipsite de sens"

"Verificările au arătat că șoferul în vârstă de 43 de ani avea un permis de conducere american care nu respecta convențiile internaționale și nu avea permis de conducere internațional sau traducere oficială", se arată într-un comunicat al municipalității din Florența.

Pe acelaşi subiect

"A fost făcut un raport pentru parcarea în zona pietonală, conducerea pe sens unic și obținerea permisului străin neconform, amenda fiind în total de 470 de euro, pe care cetățeanul american a plătit-o direct agenților".

Nu este pentru prima dată când turiștii au avut probleme cu legea în spațiile turistice din Italia

În ianuarie, un turist din California a primit o amendă de 500 de euro pentru că a condus un Fiat Panda închiriat, peste Ponte Vecchio, un pod antic ce traversează râul Arno din Florența.

În mai anul trecut, un arab a fost arestat în timp ce încerca să părăsească Italia după ce a condus o mașină sport Maserati închiriată, pe treptele spaniole din Roma. El a fugit de la fața locului după ce vehiculul a rămas blocat la jumătatea drumului, dar a fost acuzat ulterior că a avariat un monumentul cultural.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Turist din SUA, amendat în Florenţa după un gest "lipsit de sens". Zona interzisă în care şi-a parcat Ferrari-ul