Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Turist dispărut după o ceartă cu soţia, descoperit mort în clopotniţa bisericii. Britanicul era de negăsit de aproape două săptămâni, în Spania

Sfârşit tragic pentru un turist britanic în Las Salas, un sat din nordul Spaniei. Bărbatul de 48 de ani, dat dispărut pe 11 iulie, după ce s-a certat cu soţia, a fost găsit mort într-o clopotniţă. Potrivit publicaţiei Bild, alarma a dat-o un localnic, simţind un miros puternic care venea din turnul bisericii.

de Redactia Observator

la 24.07.2024 , 11:44

Steven Michael a dispărut fără urmă timp de aproape două săptămâni.

Pe 11 iulie s-ar fi certat cu soţia, după care nimeni nu a mai ştiut nimic de el. Imediat, au fost declanşată o amplă operaţiune de căutare, în care a fost implicaţi inclusiv salvamontişti. 

Găsit mort în clopotniţă, după ce localnicii s-au plâns de miros

Articolul continuă după reclamă

După aproape două săptămâni, cadavrul britanicului a fost găsit după un pont dat de un localnic. Omul s-a plâns de mirosul care venea dinspre biserica din Las Salas, şi astfel poliţiştii au făcut descoperirea macabră. Conform constatărilor inițiale, anchetatorii nu cred că bărbatul a fost victima vreunei infracțiuni violente. Dar autopsia va stabili cauza exactă a morții.

În iunie, un alt turist britanic a dispărut în timpul unei drumeții în Pirinei. Cadavrul bărbatului de 70 de ani a fost găsit lângă Muntele Aspe (2.645 de metri). Biroul britanic Interpol predase anterior coordonatele anchetatorilor spanioli, pe care le trimisese ultima dată brățara SOS a bărbatului.

Cazul tânărului turist britanic Jay Slater, în vârstă de 19 ani, care a dispărut pe 17 iunie, după un festival de muzică în Tenerife, a stârnit și el consternare. Aproximativ o lună mai târziu, trupul băiatului a fost găsit într-o râpă din nordul insulei.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Turist dispărut după o ceartă cu soţia, descoperit mort în clopotniţa bisericii. Britanicul era de negăsit de aproape două săptămâni, în Spania