Antena Meniu Search
x

Turistă de 24 de ani, violată lângă un bar, în timp ce se afla în Grecia. Suspectul este un bărbat de 26 de ani

O turistă britanică a fost violată în timp ce se afla în vacanță în Grecia, după ce a fost atacată lângă un bar.

de Antonia Roşu

la 22.08.2022, 18:06

Turistă în vârstă de 24 de ani, violată în Grecia. Autorităţile s-au mobilizat în număr mare pentru a-l găsi pe agresor
Turistă în vârstă de 24 de ani, violată în Grecia. Autorităţile s-au mobilizat în număr mare pentru a-l găsi pe agresor - Shutterstock

Polițiștii l-au arestat pe suspectul în vârstă de 26 de ani, în municipiul Akti-Vonitsa din partea de vest a țării. Un alt turist britanic ar fi fost cel care a raportat violul autorităţilor locale.

Femeia susţine că agresorul ar fi forțat-o să comită acte sexuale în apropierea unui bar din zona Paleros. Incident ar fi avut loc vineri, femeia susținând că suspectul a recurs la violență fizică, a informat presa locală, potrivit The Sun.

Ofițerii Departamentului de Poliție Akti Vonitsa au lansat o anchetă de amploare în zonă pentru a-l găsi pe suspect. Tânărul a fost apoi arestat și i s-a întocmit dosar penal pentru viol.

Violuri raportate şi de către turiste plecate în Spania

La începutul acestei luni, alte două turiste britanice au fost violate în orașul spaniol Valencia, după ce au fost drogate în timpul unei ieșiri în oraş. Luna trecută, o altă fată aflată în vacanţă a susținut că a fost violată de un alt turist britanic în Magaluf, Mallorca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Turistă de 24 de ani, violată lângă un bar, în timp ce se afla în Grecia. Suspectul este un bărbat de 26 de ani