Antena Meniu Search
x

Ucis în timp ce făcea flotări pe șoseaua de centură din Milano. Prietenii au fugit după accident

Sfârșit tragic pentru un băiat de 20 de ani italo-algerian, după ce a fost spulberat de o mașină, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe șoseaua de centură a orașului Milano. Se pare că băiatul făcea flotări în mijlocul drumului.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 24.11.2021, 22:26

Ucis în timp ce făcea flotări pe șoseaua de centură din Milano. Prietenii au fugit după accident - La Repubblica / Profimedia

Tragedia a avut loc în jurul orei 3.30 noaptea, de-a lungul șoselei de Centură. Isac Beriani se afla în mașină cu alți prieteni când, între ieșirile Camm și Forlanini, șoferul a tras pe dreapta după ce unuia dintre cei aflați în autoturism i s-a făcut rău.

Potrivit uneia dintre ipotezele luate în calcul de anchetatori, Isac, aflat probabil sub influența alcoolului, ar fi coborât din mașină și ar fi început să glumească. O provocare sau poate o glumă l-ar fi împins pe băiat în mijlocul străzii, unde ar fi început să facă flotări, scrie La Repubblica. În scurt timp, Isac avea să fie spulberat de o mașină. 

Prietenii au fugit și l-au abandonat pe asfalt, după accident

Din nou, conform ipotezei anchetatorilor, prietenii ar fi fugit de la locul accidentului, lăsându-l pe Isac să zacă fără suflare pe asfalt. Nu este exclus ca grupul de amici sau doar unul dintre ei să fi încercat apoi să se întoarcă, dar au mai putut, pentru că drumul a fost închis de polițiști pentru cercetări. 

Pe acelaşi subiect

Șoferul de 21 de ani care l-a lovit cu mașina pe Isac este acum cercetat pentru omor din culpă. La audieri, tânărul a declarat că s-a trezit brusc cu băiatul în față și nu a mai putut să îl evite. 

La câțiva kilometri de impactul fatal, în via Taverna din parcul Forlanini, a avut loc o petrecere rave, spartă de poliție duminică dimineață. La început s-a crezut că tânărul mergea sau se întorcea de acolo. Verificările carabinierilor sunt, însă, îngreunate de absența camerelor de supraveghere. 

În urma impactului, Isac a fost aruncat la câțiva metri și este posibil să fi fost lovit și de alte vehicule. Echipajele de prim-ajutor au venit imediat, l-au transportat la spital, însă băiatul nu a mai putut fi salvat.

Mama tânărului lucrează ca îngrijitoare. Familia locuiește la Milano, dar departe de locul accidentului și nu a putut explica prezența fiului în acea parte a orașului. Rezultatele autopsiei și testelor toxicologice din următoarele zile vor spune exact cât de mult a băut tânărul de 20 de ani și dacă a consumat și alte substanțe în acea noapte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Ucis în timp ce făcea flotări pe șoseaua de centură din Milano. Prietenii au fugit după accident