Antena Meniu Search
x

Foto Ultima fotografie cu o tânără de 18 ani, dispărută fără urmă pe "Drumul morţii". Fusese abandonată pe şoseaua din Mexic

O tânără de 18 ani a fost fotografiată pe marginea unei şosele supranumite "Drumul morţii". Apoi, a dispărut fără urmă. Rudele fetei o caută disperate şi încă mai speră să o găsească în viaţă.

de Redactia Observator

la 20.04.2022, 18:43

O tânără priveşte în zare, în întunericul nopţii, pe drumul slab luminat de farurile maşinilor. Este ultima imagine cu Debhani Escoba, o fată de 18 ani ce pare că s-a "dizolvat" pur şi simplu de pe faţa pământului. Fata petrecuse în Nuevo León, Mexic, alături de doi prieteni, iar în momentul imortalizat se afla în drum spre casă. 

S-ar fi certat cu o persoană din grupul cu care ieşise, iar apoi a contactat un şofer de taxi cunoscut, care era atunci în afara programului de lucru. Bărbatul se numeşte Jesús şi are 47 de ani, relatează The Sun.

Tânăra, abandonată pe "Drumul morţii" după o ceartă cu şoferul

În timpul cursei, între clientă şi şofer ar fi avut loc "o ceartă aprinsă". Bărbatul, care nu activase aplicaţia de ride-sharing, a abandonat-o în mijlocul şoselei, cunoscută de localnici drept "Drumul morţii". Numeroase persoane şi-au găsit acolo sfârşitul, ori au dispărut fără urmă - 77 de victime au fost raportate doar anul trecut. Tot acolo a fost realizată şi fotografia care le dă fiori rudelor fetei.

În spatele camerei era chiar Jesús, care le-a trimis poza prietenilor lui Debhani Escoba în jurul orei 05:00, în dimineaţa zilei de 9 aprilie. Şoferul fusese arestat în trecut pentru probleme cu drogurile şi agresiune împotriva femeilor, fiind pe lista suspecţilor în cazul dispariţiei tinerei.

Căutările disperate continuă, la fel şi ancheta poliţiei. "Sperăm să zărim lumina de la capătul tunelului. Visăm la un final fericit", mărturiseşte tatăl fetei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Ultima fotografie cu o tânără de 18 ani, dispărută fără urmă pe "Drumul morţii". Fusese abandonată pe şoseaua din Mexic