Meniu
Search
x

Video Un băiețel de nici 2 anișori a murit strivit de o piatră funerară, sub privirile mamei. Tragedie într-un cimitir din Polonia

O simplă vizită la cimitir s-a transformat într-o tragedie cumplită pentru o mamă, în ziua Paștelui catolic. Băiețelul ei cel mic, de numai un an și jumătate, a avut parte de o moarte înfiorătoare, după ce unul o piatră funerară a căzut peste el. Nenorocirea s-a produs sub ochii mamei lui și ai frățiorului său mai mare, în vârstă de 6 ani.

De Veronica Micu la 20.04.2022, 12:33

În cimitirul din Kamienica, un orășel din regiunea Częstochowa, sudul Poloniei, o piatră funerară a zdrobit un băiețel de un an și jumătate. Un echipaj de prim-ajutor ajuns rapid la fața locului a încercat să resusciteze copilul, însă eforturile au fost în zadar.

Micuțul Milanek a murit sub ochii mamei lui, Anita, și a fratelui său de 6 ani, Natan.

Tragedia a avut loc luni, a doua zi a Paștelui catolic. 

Pe acelaşi subiect

Mama și cei doi copii ai ei veniseră la cimitirul din Kamienica de la 10 kilometri distanță, din orașul Szczytno.

Piatra funerară l-a zdrobit pe băiețel

"Nu știm ce s-a întâmplat, este un șoc și o tragedie pentru noi, mormântul are doar patru ani", au declarat pentru publicația Fakt membrii familiei căreia îi aparține piatra funerară.

În acest moment, polițiștii fac cercetări pentru a afla cum s-a produs nenorocirea.

Ewa Ambroziak, procuror în Płońsk, a declarat că urmează ca un expert în zidărie să evalueze dacă piatra funerară a fost ridicată în conformitate cu normele în construcție.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un băiețel de nici 2 anișori a murit strivit de o piatră funerară, sub privirile mamei. Tragedie într-un cimitir din Polonia