Antena Meniu Search
x

Video Filmul accidentului înfiorător din Neamţ în care o familie şi-a găsit sfârşitul pe drumul spre casă de la Sfânta Parascheva

Sfârşit cumplit pentru o familie care se întorcea de la pelerinajul închinat Sfintei Cuvioase Parascheva. Doi soţi, băiatul lor în vârstă de 9 ani, dar şi un nepot cu doi ani mai mare, au pierit într-un grav accident petrecut pe Drumul European E85, în apropierea localităţii Săbăoani, din Neamţ. Singurul din familie care a supravieţuit este băiatul mai mare al celor doi soţi care are 14 ani şi a fost dus cu elicopterul la spital. Tragedia a avut loc după ce maşina în care se aflau cei cinci s-a lovit violent de o dubiţă. Atenţie, urmează imagini cu puternic impact emoţional! 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 13.10.2022, 13:37

Vezi și

Din fericire, băiatul de 14 ani este în stare stabilă, spun medicii de la Spitalul din Roman. Rămâne însă internat cu răni multiple, unele dintre ele destul de grave. Tot acolo a ajuns şi şoferul de pe autoutilitară, un şofer din Prahova, care este şi el în stare stabilă. 

Pentru familia băiatului de 14 ani nu s-a mai putut face nimic. Este vorba de tatăl băiatului de 35 de ani, mama sa de 30 de ani, fratele de 9 ani şi un verişor de 11 ani. Cei cinci se aflau în autoturism, veneau dinspre Iaşi şi mai aveau în jur de 50 de kilometri înainte să ajungă acasă. Veneau de la pelerinaj, de la moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva. 

Se pare că tatăl băiatului este cel vinovat, după ce a ieşit de pe un drum secundar pe Drumul European 85, un drum cunoscut pentru multe accidente grave, şi nu s-a asigurat. Ajunse la faţa locului, echipajele de prim-ajutor i-au găsit doar pe şoferul de pe autoutilitară şi pe băiat conştienţi. Pentru ceilalţi nu s-a mai putut face nimic, în ciuda manevrelor de resuscitare.

Între fiarele care au mai rămas în urma acestui accident s-au găsit inclusiv icoane de la pelerinaj. Poliţiştii au deschis acum un dosar penal. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Filmul accidentului înfiorător din Neamţ în care o familie şi-a găsit sfârşitul pe drumul spre casă de la Sfânta Parascheva