Antena Meniu Search
x

Foto Ultimele cuvinte ale unei criminale în serie din SUA, înainte să fie executată. A ucis 7 bărbați pe vremea când era o prostituată: "I-am omorât, aş face-o din nou"

După ce a ucis mai mulți oameni, și-a primit și pedeapsa. O criminală în serie din SUA a fost executată prin injecție letală, jurând însă că „se va întoarce cândva”. Ultimele sale cuvinte au fost, însă, de-a dreptul tulburătoare.

de Redactia Observator

la 20.08.2023, 12:49

Ultimele cuvinte ale unei criminale în serie din SUA, înainte să fie executată. A ucis 7 bărbați pe vremea când era o prostituată
Ultimele cuvinte ale unei criminale în serie din SUA, înainte să fie executată. A ucis 7 bărbați pe vremea când era o prostituată - Getty Images

Aileen Wuornos și-a rostit mesajul final tulburător cu câteva momente înainte de a fi executată prin injecție letală în Florida în 2002, jurând că se va întoarce. Întrebată dacă ar dori să dea o declarație finală, Aileen, despre care s-a spus că zâmbea martorilor din sala de execuție, a spus: „Da, aș dori doar să spun că navighez voi reveni, cu Isus. 6 iunie, ca în film. Mă voi întoarce, mă voi întoarce.", potrivit Mirror.

Aileen, care a primit un total de șase condamnări la moarte pentru că a împușcat șapte bărbați între 1989 și 1990, a fost arestată în ianuarie 1991. O prostituată la acea vreme, Aileen a susținut că i-a ucis pe bărbați din autoapărare, spunând că toți fie au violat-o, fie au încercat să facă acest lucru. Ea a fost găsită vinovată de uciderea lui Richard Mallory, dar în cele din urmă a mărturisit și celelalte crime la sfârșitul anului 1991. 

A ucis fără milă șapte bărbați

I-am omorât pe acei bărbaţi și aş face-o din nou. Nu există nicio şansă să mă ţineți în viaţă sau altceva, pentru că aş ucide din nou. Urăsc să mă târăsc prin sistemul meu” , a declarat ea, fără vreo remușcare.

Cadavrul celei de-a șaptea victime, Peter Siems, nu a fost niciodată găsit, așa că femeia a evitat acuzația de crimă. Cu toate acestea, amprenta palmei ei a fost găsită în interiorul mașinii lui Peter Tiem. După ce a petrecut un deceniu în închisoarea, femeia a implorat să fie condamnat la moarte. În 2001, ea a cerut statului Florida să o execute. Ea a afirmat că nu are rost să-i fie cruțată viața și a promis că va recidiva dacă va fi eliberată. Cu toate acestea, cu șase condamnări la moarte, libertatea nu mai era o opțiune.

Ea a vorbit despre crimele ei în două documentare, Aileen Wuornos: The Selling of a Serial Killer și Aileen: Life and Death of a Serial Killer, produse de regizorul de film Nick Broomfield.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Ultimele cuvinte ale unei criminale în serie din SUA, înainte să fie executată. A ucis 7 bărbați pe vremea când era o prostituată: "I-am omorât, aş face-o din nou"