Antena Meniu Search
x

Ultimele cuvinte ale unui criminal condamnat la moarte, înainte să fie executat. Îşi înjunghiase victima de 37 de ori, acum aproape 4 decenii, în SUA

Un criminal aflat de multă vreme pe ''Culoarul Morții'' a fost executat ieri, la câteva momente după ce a spus câteva cuvinte familiei victimei sale. Darryl B. Barwick a fost executat la închisoarea de stat din Florida prin injecție letală, la aproape patru decenii după ce a pătruns în casa unei femei și a înjunghiat-o până la moarte.

de Redactia Observator

la 04.05.2023, 16:33

Criminalul îşi înjunghiase victima de 37 de ori, acum aproape 4 decenii
Criminalul îşi înjunghiase victima de 37 de ori, acum aproape 4 decenii - Florida Departament of Corrections

Darryl B. Barwick a mărturisit că a ucis-o pe Rebecca Wendt, în vârstă de 24 de ani, în apartamentul ei, în 1986, înjunghiind-o de 37 de ori. Criminalul s-a adresat familiei înainte de a fi condamnat la moarte. Curtea Supremă din SUA a respins apelul final al bărbatului de 56 de ani pentru suspendarea execuției cu câteva ore înainte de moartea sa.

Ultimele cuvinte ale criminalului condamnat la moarte, înainte să fie executat

''Este timpul să-mi cer scuze familiei victimei, familiei mele. Nu pot să explic de ce am făcut ceea ce am făcut'', a spus Barwick înainte să i se injecteze cocktailul letal de trei medicamente, a raportat News Journal. Familia victimei nu a participat la execuție și niciunul dintre membrii familiei sau dintre prietenii lui Barwick nu a fost prezent. Ultima masă a bărbatului a fost alcătuită din pui prăjit, macaroane cu brânză, mazăre, pâine și o Coca-Cola.

Barwick a mărturisit că a ucis-o pe Rebecca Wendt, în vârstă de 24 de ani, în apartamentul ei din Panama City, pe 31 martie 1986, după ce a văzut-o făcând plajă afară și a urmărit-o înapoi în camera ei. El a spus că intenționase să o jefuiască, dar o luptă a dus în cele din urmă la tragedie. Dovezile de la acea vreme sugerau că cineva a încercat fără succes să îi scoată tinerei costumul de baie, conform Daily Star

Crima îngrozitoare a avut loc la câteva luni după ce bărbatul a fost eliberat din închisoare pentru că a violat o femeie de 21 de ani sub amenințarea cuțitului. Costumul de baie al femeii ucise părea ca și cum cineva ar fi încercat fără succes să-l scoată, au spus oficialii. Nu au existat dovezi de agresiune sexuală, dar examinatorii medicali au raportat că au găsit material seminal pe o pătură unde a fost găsit cadavrul ei.

Barwick a fost legat de crimă prin mărturisirea sa, pata de spermă și un martor care l-a văzut îndreptându-se spre apartamentul lui Wendt și părăsindu-l în grabă. La fel și urmele de pași lăsate în interiorul și în afara apartamentului. El a fost condamnat pentru crimă, intrare prin efracţie înarmat și tentativă de agresiune sexuală în noiembrie 1986. A fost condamnat la moarte două luni mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Ultimele cuvinte ale unui criminal condamnat la moarte, înainte să fie executat. Îşi înjunghiase victima de 37 de ori, acum aproape 4 decenii, în SUA