Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ultimele imagini cu tânărul de 19 ani, dispărut la un festival din Tenerife. Cu 1% baterie a dat un ultim apel, apoi parcă l-a înghiţit pământul

Un filmuleţ pe Snapchat oferă informaţii preţioase în cazul lui Jay Slater, tânărul britanic dat dispărut în Tenerife. Băiatul de 19 ani venise în Insulele Canare pentru un festival de muzică, dar după o noapte petrecută în club, cu prietenii, este de negăsit.

de Redactia Observator

la 19.06.2024 , 12:32

Ultimele imagini cu tânărul dispărut - Facebook

Jay Slater e căutat în continuare în Tenerife. Acum, însă, poliţia are la îndemână descrierea exactă a hainelor purtate de tânărul britanic în noaptea dispariţiei. Băiatul de 19 ani postase un videoclip pe Snapchat cu puţin timp înainte să dispară fără urmă, relatează Mirror.

Ultimele imagini cu tânărul dispărut

Imaginile au fost postate de o rudă de-a sa, Isabelle Price, pe 16 iunie. În filmuleţul făcut în jurul orei 20:30, în Santa Cruz de Tenerife, Jay apare zâmbind larg, aparent extrem de fericit. Tânărul purta un tricou sport de culoare gri, cu o dungă verde deschis în zona umerilor, şi o geantă neagră.

Articolul continuă după reclamă

"Acesta este un video clar cu Jay, în care se vede ce purta în noaptea dispariţiei. Familia şi prietenii sunt extrem de îngrijoraţi, ne rugăm cu toţii să îl găsim curând, teafăr şi nevătămat", scrie Isabelle Price pe Facebook.

În noaptea de 17 iunie, Jay l-a sunat pe un amic şi i-a cerut indicaţii. Spunea că s-a rătăcit şi mai are doar 1% baterie la telefon. Apoi, apelul s-a întrerupt şi nimeni n-a mai ştiut nimic de el. Poliţiştii îl caută la sol şi din aer, cu elicoptere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Ultimele imagini cu tânărul de 19 ani, dispărut la un festival din Tenerife. Cu 1% baterie a dat un ultim apel, apoi parcă l-a înghiţit pământul