Antena Meniu Search
x

Un adolescent de 14 ani l-a ucis pe patronul unui restaurant în timp ce-i fura maşina.A scos autoturismul la vânzare în Marea Britanie

Proprietarul unui restaurant din Stockport, Marea Britanie şi-a pierdut viaţa în mod tragic, încercând să oprească un adolescent de 14 ani care îi fura maşina.

de Redactia Observator

la 07.09.2021, 17:17

Masină de poliţie - foto ilustrativ
Masină de poliţie - foto ilustrativ - Profimedia

În ziua tragediei, Mohamed Islam, în vârstă de 53 de ani, plecase de la serviciu şi se afla în drum spre casă, relatează The Mirror. Pentru că primise o ultimă comandă înainte de sfârşitul programului, a decis să livreze personal mâncarea clientului. În momentul în care a ajuns la adresă şi a coborât din autoturism, adolescentul a venit în urma acestuia, a urcat la volanul maşinii şi a pornit în goană pe străzile oraşului.

Un localnic l-a văzut pe băiat accelerând cu o viteză ameţitoare. Proprietarul restaurantului a încercat să fugă pentru după maşină, însă după aproximativ 30 de metri s-a dezechilibrat şi a căzut. În momentele următoare adolescentul a trecut cu maşina peste el. Băiatul a fugit de la faţa locului, iar la scurt timp fotografii cu maşina au fost postate pe site-urile de vânzări auto. Ulterior, anchetatorii au descoperit că minorul a încercat de mai multe ori să incendieze maşina pentru a înlătura orice probă.

Băiatul a fost condamnat la închisoare pentru patru ani şi nouă luni, după ce a pledat vinovat pentru uciderea lui Mohamed Islam. El a fost găsit în casa uneia dintre bunicile sale, într-o zonă împădurită din oraş. Telefonul lui a fost verificat de către anchetatori. Aceştia au descoperit că băiatul căutase pe internet detalii despre o substanţă extrem de inflamabilă, pe care cel mai probabil ar fi dorit să o folosească pentru a incendia autoturismul. Mohamed Islam era căsătorit şi avea trei copii. Copiii îi cumpăraseră maşina drept cadou pentru aniversarea zilei de naştere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un adolescent de 14 ani l-a ucis pe patronul unui restaurant în timp ce-i fura maşina.A scos autoturismul la vânzare în Marea Britanie