Antena Meniu Search
x

Un american a murit, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe, în închisoare

Un deţinut a murit în celula sa dintr-o închisoare din SUA, după ce a fost „mâncat de viu de insecte și ploșnițe”, potrivit avocatului familiei, scrie BBC.

de Redactia Observator

la 15.04.2023, 16:27

Un american a murit, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe, în închisoare
Un american a murit, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe, în închisoare - Avocatul familiei

„Thompson a fost găsit mort într-o celulă murdară, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe”, a declarat avocatul victimei. „Celula în care era nu era potrivită pentru un bolnav. Nu merita asta”. Tânărul suferea de probleme psihice. 

Deţinutul a fost găsit inconştient în celulă, pe 19 septembrie, iar în ciuda eforturilor medicilor de a-l resuscita a fost declarat mort. Tânărul fusese închis în urmă cu trei luni înainatea tragediei. Potrivit avocatului său, medicii ar fi observat că starea sa de sănătate se înrăutăţeşte, dar nu au luat nicio măsură pentru a-i ameliora situaţia.

Americanul a suferit o „infecție severă din cauza ploșnițelor” în timp ce se afla în celulă, potrivit raportului medicului legist, însă nu se precizează cauza clară a morţii. 

Conducerea închisorii a anunţat că va deschide o anchetă în acest caz şi a dipus alocarea sumei de 500.000 de dolari pentru servicii de dezinsecţie. Închisoarea din Fulton County a actualizat şi protocoalele de securitate pentru a include probleme legate de condițiile sanitare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un american a murit, după ce a fost mâncat de viu de ploșnițe, în închisoare