Antena Meniu Search
x

Foto Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce era la joacă, în UK. Mama lui își strigă durerea, după ce l-a văzut fără suflare

Jack Lis, în vârstă de 10 ani, a fost mușcat până la moarte de un câine, în timp ce era în vizită, în casa unui prieten din Penyrheol, Caerphilly, Țara Galilor. Cei doi se jucau atunci când animalul l-a atacat pe copil. Tragedia a avut loc în noiembrie 2021. Mama copilului ucis de un câine este încă bântuită de imaginea rănilor suferite de fiul ei.

de Cristina Cruceru

la 24.01.2023, 12:20

Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce era la joacă, în UK
Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce era la joacă, în UK - Profimedia, Facebook

Jack Lis, în vârstă de 10 ani, a fost ucis de un câine, pe nume Beast (bestie), în timp ce se afla în vizită la casa unui prieten. Tragedia a avut loc în noiembrie 2021, însă mama copilului nu poate să-și revină din șocul pe care l-a trăit. Poliția a fost nevoită să împuște animalul de companie, după ce a ajuns la locul faptei în Penyrheol, în Caerphilly, Țara Galilor, iar proprietarii Brandon Hayden și Amy Salter au fost ulterior încarcerați, scrie Mirror.

Mama copilului nu și-a revenit după moartea fiului ei

Emma Whitfield, mama lui Jack, este cu inima frântă și acum, după ce câinele i-a atacat fața și gâtul fiului ei. Femeia își aduce aminte și acum că un paramedic a adus o pătură, iar atunci a fost momentul când și-a dat seama că băiatul ei nu va supraviețui. Totuși, tânăra mamă spune că încearcă să-și aducă aminte de el, cum era în dimineața când a plecat de acasă.

În cadrul emisiunii Panorama de la BBC, citat de Mirror, femeia a declarat: "Tot spuneau că se ocupă de el, că se ocupă de el. Apoi paramedicul s-a îndepărtat și s-a întors cu o pătură și am știut. Nu pot să spun cu voce tare ce am mai văzut pentru că nu vreau ca nici alți oameni să fie nevoiți să își imagineze asta."

Aceasta a mai adăugat că: "De fiecare dată când închid ochii încerc să-mi spun: Nu este ultima imagine pe care o am cu el. Încerc să-mi spun că a fost atunci când a închis ușa cu skateboardul în mâini."

Interviul Emmei vine ca parte a unei investigații a autorităților, care a scos la iveală modul în care crima organizată se mută în lumea creșterii câinilor. American Bullies nu este o rasă interzisă în Marea Britanie, însă a fost responsabilă pentru un număr tot mai mare de decese în ultimele luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un băiat de 10 ani, sfâșiat de un câine în timp ce era la joacă, în UK. Mama lui își strigă durerea, după ce l-a văzut fără suflare