Antena Meniu Search
x

Foto Disperarea unei femei, după ce câinele familiei i-a omorât fratele și îl va lăsa pe soțul ei fără ambele picioare, în Anglia: ''E ca și cum treci dintr-un coșmar în altul''

O femeie îndurerată a povestit cum un câine ''mare şi drăguț'' i-a omorât fratele și îl va lăsa pe soțul ei invalid, deoarece ambele picioare trebuie amputate. Ambii fuseseră muşcaţi de animalul care avea dinții infectați din cauza bacteriilor.

de Redactia Observator

la 20.10.2021, 17:17

Disperarea unei femei, după ce câinele familiei i-a omorât fratele și îl va lăsa pe soțul ei fără ambele picioare
Disperarea unei femei, după ce câinele familiei i-a omorât fratele și îl va lăsa pe soțul ei fără ambele picioare - Pauline Day via Daily Mail

Pauline Day, în vârstă de 62 de ani, a dezvăluit cum un câine din rasa Akita, numit Ted, a distrus viața familiei sale, după ce fratele ei l-a cumpărat pentru 1.500 de lire sterline. Familia nu avea habar că Ted - care semăna cu un ''ursuleț uriaș de pluș'' - era de fapt un ''ucigaș tăcut'', din cauza numărului mare de bacterii mortale.

În iulie, fratele lui Pauline, Barry Harris, în vârstă de 46 de ani, a murit la el acasă la trei zile după ce Ted i-a zgâriat brațul, provocând o infecție ce a declanşat un stop-cardiac. La doar o lună mai târziu, Ted l-a mușcat pe soțul lui Pauline, Mark, în vârstă de 61 de ani, în timp ce se plimba cu animalul, chiar în ziua înmormântării lui Barry.

Lui Mark, care a fost internat de la sfârșitul lunii august, i s-au amputat toate degetele de pe partea stângă și va pierde ambele picioare din cauza sepsisului. Pauline, din Colchester, Essex, a spus: ''Nici măcar nu a fost atacat. Ted a rupt literalmente pielea soțului și fratelui meu. A fost cel mai cuminte câine, dar a avut probleme cu mâncarea. Ori de câte ori era aproape de mâncare, era atât de agresiv. Credem că a fost maltratat când era un cățeluș''.

Câinele nu avea vreun vaccin făcut de cel care îl vânduse

Pe acelaşi subiect

Omul care l-a dat îi spusese lui Barry că Ted, care avea 15 luni, era bine antrenat, dar, când a ajuns acasă, a descoperit că puiul nu răspundea nici măcar la numele său. Pe 7 iulie - după mai puțin de șase săptămâni împreună - Ted l-a mușcat pe Barry în timp ce încerca să îi scoată un os de animal din gură, cât erau la plimbare.

După ce a fost mușcat, brațul i s-a umflat din ce în ce mai rău şi au început să îl treacă transpirații reci și să aibă dureri puternice de cap. Trei zile mai târziu, Barry a murit tragic la el acasă, după ce i s-a oprit inima, conform Daily Mail

După ce femeia și-a dat seama că soțului ei i se întâmpla același lucru ca și fratelui ei, Mark a fost dus de urgență la spital cu temperatură, înainte ca acesta să intre în stop-cardiac. Medicii i-au spus lui Pauline că starea lui Mark era ''100%” din cauza unei infecții bacteriene provenite de la câine''.

Femeia a mai afirmat: ''E ca și cum treci dintr-un coșmar în altul. Pur și simplu nu crezi că s-a întâmplat asta. Șocul fratelui meu a fost un lucru și apoi soțul meu''. De asemenea, ea a verificat documentele pe care proprietarul lui Ted i le-a dat lui Barry când a cumpărat câinele la începutul acestui an și a constatat că nu are antecedente de vaccinare: ''În broșură, nu era nimic legat de vaccinări''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Mapamond » Disperarea unei femei, după ce câinele familiei i-a omorât fratele și îl va lăsa pe soțul ei fără ambele picioare, în Anglia: ''E ca și cum treci dintr-un coșmar în altul''