Antena Meniu Search
x

Un băieţel de 10 ani a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce a fost muşcat până la moarte de un pitbull, în Anglia. „Ajutor, câinele meu l-a ucis pe prietenul meu”

Sfârşit înfiorător pentru un băieţel de 10 ani, care a murit muşcat de un pitbull. Jack Lis se afla în casa unui prieten, după şcoală, când a fost atacat de animal. Alarma a fost dată de amicul lui, care a ieşit din casă panicat.

de Monica Palade

la 12.11.2021, 18:00

„Băiețelul care locuiește acolo a fugit la un vecin și i-a spus: „Câinele meu mi-a ucis prietenul. Vecinul meu s-a dus și a încercat să deschidă ușa, dar câinele se prinsese de piciorul băiatului. Toată lumea ieşise în stradă şi plângea”, a povestit Tracey Lawrence, una din vecine.

Kirk Wiegold s-a luptat pentru a-l scoate pe băiat din gura animalului, dar acesta a fost „prea înverșunat”. „Şi-ar fi dorit doar să fi putut face mai mult, dar crede că a fost prea târziu”, spune o rudă.

Muşcat de câine până la moarte

Flori au fost lăsate la locul atacului, care a avut loc de luni, în Caerphilly, în sudul Țării Galilor. Îndurerată, mama lui Jack, Emma, 32 de ani, a postat şi ea un mesaj emoţionant. „Frumosul nostru băiat ne-a fost răpit într-un mod tragic, ieri. Nu era câinele nostru şi nu s-a întâmplat în casa noastră. Ieşise să se joace. Te iubim atât de mult, scumpule”.

Pe acelaşi subiect

Se pare că animalul fusese achiziţionat recent şi deja muşcase un bărbat în faţa unui magazin. „Era un câine de luptă. I-am avertizat să nu-l scoată. Nu ar trebui să fie legal așa ceva. Ştiu că a speriat oamenii. Era ca şi cum ai aştepta un accident să se întâmple”, a declarat un vecin.

Un alt localnic a spus că animalul „s-a aruncat” asupra fiului lor de trei ani în faţa unui magazin. „Era absolut uriaș. Nu era un animal de companie. El îl scotea pe proprietar la plimbare”.

Un animal periculos pentru localnici

„Este un câine de luptă, un pitbull american. Acum câteva zile, era legat în fața magazinului în care lucrez, când un client s-a aplecat să-l mângâie. Câinele l-a mușcat de braț – a fost o mușcătură destul de urâtă”, a povestit Tarjit Sandhu, un angajat în vârstă de 67 de ani.

Jack, care locuia în apropiere, a mers la casa prietenului său din apropierea școlii primare Cwm Ifor. „Mama nu era în acel moment. Nici nu poți să-ți imaginezi cât de îngrozitor este”, a completat un vecin.

„Este pur și simplu prea tragic pentru a fi exprimat în cuvinte. Plâng doar gândindu-mă la ce s-a întâmplat”, a declarat directoarea şcolii, Lindsey Whittle.

Poliția a spus că investigațiile continuă: „Câinele a fost ucis. Putem confirma că atacul nu a avut loc în casa deținută de familia lui Jack, ci în interiorul unei alte proprietăți de pe o stradă din apropiere”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un băieţel de 10 ani a avut parte de un sfârşit cumplit, după ce a fost muşcat până la moarte de un pitbull, în Anglia. „Ajutor, câinele meu l-a ucis pe prietenul meu”