Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 10 ani din Brazilia a murit tragic, după ce a fost sfâșiat de un jaguar

Un băiețel de 10 ani a murit în agonie când a fost sfâșiat într-un atac al unui jaguar, chiar înainte ca fiara să fie ucisă.

de Maria Dogaru

la 29.07.2022, 17:57

Un băiețel de 10 ani din Brazilia a murit sfâşiat de jaguar
Un băiețel de 10 ani din Brazilia a murit sfâşiat de jaguar

Cadavrul micuțului Dierlissom Oliveira Paiva a fost găsit la doar 50 de metri de jaguarul sacrificat, care l-a mâncat de viu pe copil, în statul Para, nordul Braziliei. Poliția din statul Para, în nordul Braziliei, investighează acum moartea lui Dierlissom într-o zonă rurală de lângă Brasil Novo, în Amazonia braziliană, relatează Mirror.

Copilașul a dispărut miercuri după-amiază, 27 iulie, după ce a ieşit la pescuit într-un iaz dintr-o zonă împădurită. După ce nu a reușit să se întoarcă acasă, tatăl său și vecinii au ieșit să-l caute. Dar când au ajuns la iaz, au găsit îmbrăcăminte și urme de sânge pe pământ. La puțin peste 50 de metri, au găsit trupul lui cu fața complet desfigurată.

„Potrivit martorilor, aproape de cadavru erau amprente mari de labe de animale și semne ale unui posibil atac de jaguar”, a declarat Poliția Civilă.

Localinicii au ieșit să vâneze animalul sălbatic, în semn de răzbunare pentru moartea copilului

Au existat, de asemenea, semne că trupul a fost târât. Potrivit unor relatări, în urma morții băiatului, localnicii au ieșit și au vânat jaguarul, pentru a se răzbuna.

Animalul, un jaguar negru extrem de rar, ar fi fost găsit cu o tăietură adâncă la gât. Se pare că băiețelul și familia lui locuiau în comunitatea rurală de doar șase luni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 10 ani din Brazilia a murit tragic, după ce a fost sfâșiat de un jaguar