Antena Meniu Search
x

Un băiețel de 11 ani din UK a fugit terifiat de acasă, după ce tatăl a atacat-o pe mama sa pentru că nu spălase vasele

O mamă a fost atacată cu brutalitate de partenerul ei, în baie, iar fiul lor, îngrozit de acțiunile tulburătoare la care a asistat, a sunat la urgenţă.

de Maria Dogaru

la 29.07.2022, 17:42

Bărbatul a ajuns în fața instanței și a primit închisoare cu suspendare
Un băiețel de 11 ani din Uk a fugit terifiat de acasă, după ce tatăl a atacat-o pe mama sa, pentru că a lăsat o farfurie în chiuvetă. - Profimedia

Victima s-a întors acasă de la slujba ei de asistentă medicală, a gătit și a mers să facă o baie, lăsând o farfurie în chiuvetă.

Hlalisekani Hlabangana, în vârstă de 44 de ani, s-a înfuriat după ce a văzut farfuria în chiuvetă și a dat buzna în baie, lovindu-și soția de 20 de ori în timp ce striga: „Data viitoare poți lăsa chiuveta curată”.

Loviturile i-au rănit fața și brațele, lăsând-o cu leziuni grave și traumatizată. În timpul atacului de la casa familiei din Leicester, femeia a strigat după fiul de 11 ani, care a sunat la poliție, relatează Mirror.

Vineri, la Curtea de Magistrați din Leicester, Hlabangana a pledat vinovat pentru agresiune fizică. Procurorul Kate Harrison a spus instanței că atât femeia, cât și fiul ei primesc acum consiliere pentru trauma suferită după incidentul din 26 februarie, anul acesta.

Pe acelaşi subiect

„Corpul a durut-o timp de două săptămâni și a trebuit să ia medicamente pentru durere. Acest lucru a lăsat-o cu traume. Ori de câte ori vede o mașină ca cea a inculpatului, intră în panică și începe să aibă palpitații. A avut coșmaruri în care el o atacă. Copiii ei au o mulțime de întrebări, iar fiica ei întreabă dacă vechile ei cicatrici au fost cauzate de tatăl ei. Îi este frică să iasă, în caz că îl vede. Crede că el se va întoarce și a schimbat încuietorile ușii. Se trezește plângând de cele mai multe ori. Credea că va muri în cadă în acea zi”, a declart procurorul.

Bărbatul susține că este un om credincios și că regretă tot ceea ce a făcut

„Nu a fost acceptabil ce a făcut el și el știe asta. Ea a primit un mesaj în care îi spunea toate aceste lucruri. Și-a pierdut familia, este îngrijorat de copiii săi și de modul în care i-a afectat toată treaba. Incidentul i-a adus rușine și jenă. Aceasta este o familie de credincioși și el, din punct de vedere spiritual, trebuie să se uite la acțiunile sale și să încerce să împace asta cu credințele sale”, a declarat avocatul bărbatului, David Rhodes.

El a adăugat că omul pe care îl susține a lucrat și în profesia de îngrijitor și ar fi probabil să-și piardă locul de muncă din cauza atacului.

„Considerăm că acesta este un atac foarte grav. A avut loc acasă, victima se afla într-o poziție foarte vulnerabilă și erau prezenți și copii. Atacul a fost susținut și s-a soldat cu râni la zona capului ei. Acțiunile tale au depășit în mod clar pragul de custodie", i-a transmis judecătorul inculpatului.

Bărbatul a primit o sentință de 18 săptămâni de închisoare cu suspendare cu termen de prescripţie de 24 de luni. El a fost, de asemenea, obligat să plătească femeii o despăgubire de 200 de lire sterline, iar instanței 85 de lire sterline cheltuieli de judecată și o suprataxă de 128 de lire sterline pentru victimă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Un băiețel de 11 ani din UK a fugit terifiat de acasă, după ce tatăl a atacat-o pe mama sa pentru că nu spălase vasele