Antena Meniu Search
x

Foto Un bărbat a găsit un bon din 1994 de la un supermarket din UK. Cât de mult s-au schimbat prețurile

Un britanic a stârnit val de reacții pe rețelele de socializare, după ce a găsit un bon de cumpărături din anul 1994 de la un supermarket. Bărbatului nu i-a venit să creadă cât de mult s-au schimbat prețurile de-a lungul anilor.

de Redactia Observator

la 13.02.2024, 11:22

Un bărbat a găsit un bon din 1994 de la un supermarket din UK. Cât de mult s-au schimbat prețurile
Un bărbat a găsit un bon din 1994 de la un supermarket din UK. Cât de mult s-au schimbat prețurile - @lukestrim/Reddit / Profimedia

Cum erau prețurile în anii '90 într-un magazin din UK? Un bărbat a dat peste o descoperire rară când citea o carte din bibliotecă. Bonul de la cumpărături, care era înfiptă într-o carte, provenea de la o achiziție făcută la o sucursală Tesco din Coventry pe 23 iulie 1994, potrivit Mirror

Cât de mult s-au schimbat prețurile

A dezvăluit că un pachet de carne tocată de vită costă doar 55p (3,21 lei), în timp ce un pachet de burgeri de vită costa 1,39 lire sterline (8 lei). Au cumpărat, de asemenea, ulei de gătit care costa atunci doar 65p (3,79 lei) și banane vrac care erau 39p/lb (2,28 lei/kg). 

Restul bonului a fost rupt, așa că nu a reușit să vadă și prețul la restul produselor, dar în total cele 34 de articole au costat doar 29,29 lire sterline ( 171.11 lei).  Bărbatul a postat poza Reddit, cu mesajul: „Un bon Tesco din 1994 găsit într-o carte din bibliotecă”.

Pe acelaşi subiect

Oamenii au fost șocați de cât de mult s-au schimbat prețurile în ultimii 30 de ani, o persoană scriind: 

„Ce nebunie, prețul total este mai mic decât numărul de articole, nu-mi amintesc ultima dată când am văzut astfel de prețuri într-un magazin, mai ales într-un Tesco"

„Cum s-au schimbat prețurile”, 

„Ahh... vremurile bune, când îți permiteai să mănânci”, au fost doar câteva dintre comentarii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » Un bărbat a găsit un bon din 1994 de la un supermarket din UK. Cât de mult s-au schimbat prețurile