Meniu
Search
x

Foto Un bărbat a primit înapoi portofelul pierdut acum 50 de ani. Ce le-a spus polițiștilor care i l-au înapoiat

Un portofel pierdut în anii ’70 s-a întors la proprietarul de drept, după aproape jumătate de secol. Portofelul, care era realizat manual, a ajuns în posesia polițiștilor din Great Bend, Kansas, SUA, care au avut apoi misiunea de a-i da de urmă celui care l-a pierdut. 

De Redactia Observator la 09.10.2021, 16:43

Portofelul conținea încă multe dintre documentele proprietarului, inclusiv un card de securitate socială și un permis de conducere cu data de expirare în anul 1974, a anunțat Departamentul de Poliție Great Bend într-o postare pe Facebook.

Nu a durat mult și oamenii legii l-au găsit și pe proprietar, care a rămas de-a dreptul surprins de apelul referitor la prețiosul său portofel, lucrat manual, care fusese pierdut la începutul anilor 1970.

”Nu avem în fiecare zi astfel de povești cu final fericit, așa că trebuia să o spunem pe aceasta. Proprietarul a fost mișcat când a aflat și ne-a spus că el însuși făcuse acel portofel. Ce poveste grozavă, ne-a făcut să zâmbim!”, au scris polițiștii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un bărbat a primit înapoi portofelul pierdut acum 50 de ani. Ce le-a spus polițiștilor care i l-au înapoiat