Antena Meniu Search
x

Un bărbat a spulberat intenţionat cu maşina un tânăr de 20 de ani, în UK. Voia să se răzbune pe un grup de băieţi care-i făceau farse la uşă şi l-a confundat

Un bărbat din Marea Britanie şi-a folosit maşina drept „armă” pentru a se răzbuna pe un grup de adolescenţi care îi făceau farse la uşă, sunând şi fugind. Omul a lovit intenţionat cu autovehiculul un student nevinovat, care se afla împreună cu nişte prieteni la intrarea într-un parc.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 15:54

Un bărbat a spulberat intenţionat cu maşina un tânăr de 20 de ani, în UK - Shutterstock

Un bărbat din Bolton, Marea Britanie, numit Oliver Donnellan, şi-a folosit maşina drept „armă” cu care l-a accidentat pe Christopher German, un student nevinovat care se afla împreună cu prietenii săi la intrarea într-un parc. Potrivit Daily Mail, Bărbatul în vârstă de 48 de ani urmărea nişte farsori care i-au bătut la poartă şi au fugit.

Cu o săptămână înainte, bărbatul s-a certat cu doi adolescenţi care au bătut la uşa casei sale. Fiind pus din nou în faţa unei situaţii similare, bărbatului i s-a întunecat mintea şi a recurs la gestul necugetat.

Donnellan, fost director al unei firme de consultanţă din domeniul IT, a demarat în viteză spre intrarea în parcul „Cutacre din Atherton” cu scopul de a-i găsi pe vinovaţi. În maşină se afla şi fratele său. A spulberat un tânăr de de 20 de ani, student la licenţă, care nu avea nicio legătură cu cei care îi făcuseră acestuia farsele.

Bărbatul a fugit de la locul faptei şi a încercat să-şi ascundă urmele

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a fugit imediat de la locul accidentului şi a mers cu maşina la un service auto pentru a repara urmele vizibile rămase în urma impactului. Ulterior şi-a schimbat Range Roverul cu un Audi, tocmai pentru a nu da de bănuit anchetatorilor. Prietenii lui Christopher au sărit imediat în ajutorul lui. Acesta a scăpat cu viaţă, însă rănile l-au lăsat în imposibilitatea de a mai practica vreun sport care să îi solicite picioarele.

Şoferul a fost pedepsit abia la 18 luni de la incident

La proces, tatăl lui Christopher German a spus că inculpatul încerca să pară un om respectabil, cu un statut important, dar că ştia că nu era aşa de fapt.

„Fiul meu a ieșit într-o sâmbătă și i s-a schimbat viața pentru totdeauna, deoarece el a văzut negru în faţa ochilor şi nu s-a putut controla”, a adăugat acesta.

Mama tânărului a plâns în timpul procesului, dar Oliver nu schiţat remuşcare. A primit o sentinţă de 12 luni, dar permisul i-a fost suspendat pentru trei ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Un bărbat a spulberat intenţionat cu maşina un tânăr de 20 de ani, în UK. Voia să se răzbune pe un grup de băieţi care-i făceau farse la uşă şi l-a confundat