Antena Meniu Search
x

Şofer prins cu 142 km/h, lângă trecerea din Bacău unde un pieton a fost joi la un pas de moarte. Preţul greşelii tânărului de 22 de ani

Un şofer a gonit ca vântul şi ca gândul, cu 142 de kilometri pe oră, în apropierea unei treceri de pietoni din Bacău unde, cu doar două zile în urmă, un om a fost lovit în plin în timp ce traversa şoseaua. Sâmbătă, o mașină a fost depistată de aparatul radar în timp ce se deplasa cu viteză foarte mare în zona respectivă. Şoferul în vârstă de 22 de ani va plăti însă pentru greşeala comisă la volan.

de Redactia Observator

la 25.02.2023, 18:02

Sâmbătă, un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Bacău a depistat în localitatea Sascut, un șofer de 22 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 2-E 85, cu viteza de 142 km/h. Tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.900 de lei. De asemenea, șoferului i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, au anunțat polițiștii.

Şoferul, prins cu viteză în locul unde un om a fost lovit pe trecere

"Facem referire la zona unde joi, 23 februarie a.c, a fost accidentat un pieton pe trecerea de pietoni semnalizată. Polițiștii rutieri continuă să acționeze zilnic, pe drumurile publice din județ pentru monitorizarea traficului rutier, îndeosebi în zonele cu risc ridicat de accidente rutiere, însă exemplul de mai sus demonstrează încă o dată că, deși atragem atenția asupra conduitei preventive, mai sunt conducători auto indisciplinați", au precizat polițiștii din Bacău.

Accidentul de joi a fost înfiorător. Pe imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum o dubă opreşte pe prima bandă, pentru a acorda prioritate pietonului. Şoferul de pe banda doi, însă, din cauza vitezei excesive, nu a mai oprit la timp şi l-a lovit în plin pe bărbat. 

Doi jandarmi care se îndreptau spre serviciu au fost cei care i-au oferit primele îngrijiri victimei, până la sosirea ambulanţei. Bărbatul a suferit mai multe lovituri în zona capului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Evenimente » Şofer prins cu 142 km/h, lângă trecerea din Bacău unde un pieton a fost joi la un pas de moarte. Preţul greşelii tânărului de 22 de ani